Xiaomi Redmi 12 almayı düşünüyorum. Oyun falan oynamayacağım sadece whatsapğ Instagram YouTube gibi mecralarda takılıcam. 5 sene götürsün istiyorum sizce alınır mı? Şu anki fiyatı 8300 benim bütceme tam yetiyor ne artı ne eksi.
Bende aynı telefonu kullanıyorum gayet memnunum mavi rengi de çok hoşuma gitti benim.Xiaomi Redmi 12 almayı düşünüyorum. Oyun falan oynamayacağım sadece whatsapğ Instagram YouTube gibi mecralarda takılıcam. 5 sene götürsün istiyorum sizce alınır mı? Şu anki fiyatı 8300 benim bütceme tam yetiyor ne artı ne eksi.
Kaçak bir şekilde aynı fiyata çok daha kaliteli ürünler alınabilir.Xiaomi Redmi 12 almayı düşünüyorum. Oyun falan oynamayacağım sadece whatsapğ Instagram YouTube gibi mecralarda takılıcam. 5 sene götürsün istiyorum sizce alınır mı? Şu anki fiyatı 8300 benim bütceme tam yetiyor ne artı ne eksi.
İphone 8Kaçak bir şekilde aynı fiyata çok daha kaliteli ürünler alınabilir.
Bende aynı telefonu kullanıyorum gayet memnunum mavi rengi de çok hoşuma gitti benim.
Kaçak bir şekilde aynı fiyata çok daha kaliteli ürünler alınabilir.
Çıkalı 10 yıl falan oldu heraldeİphone 8
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.