Xiaomi Redmi 13 alınır mı?

Hashüs6464

Decipat
Sadece Mobile Legends için kullanılacak kamera önemli değil. Önerir misiniz? Şarj dayanıklığı, hızlı şarj özellikleri nasıldır?

Infinix Note 30 öneririm 120 Hz ekran G99 işlemci daha iyi ve şarjı daha hızlı olur uzun süre gider.

Sadece Mobile Legends için kullanılacak kamera önemli değil. Önerir misiniz? Şarj dayanıklığı, hızlı şarj özellikleri nasıldır?

Yurt dışı Redmi 13C öneririm 5.000 TL'ye bulabiliyorsunuz iki arkadaşıma aldırdım gayet memnunlar.

256/8 modeli Redmi13'ten güzele benziyor ben Note 30 Pro kullanmıştım ekran harici diğerleri aynı tavsiye ediyorum.

Ustam 13C pek iş görmez onun yerine 8.000'e kaçak Note 12 Pro 5G alsın.

Bütçe belirtilmemiş fakat sadece oyun oynayacaksa 13C yeterli gibi ama kesinlikle yurt dışı öneriyorum sıfıra o kadar para bayılmaya gerek yok.

Bütçe belirtilmemiş fakat sadece oyun oynayacaksa 13C yeterli gibi ama kesinlikle yurt dışı öneriyorum sıfıra o kadar para bayılmaya gerek yok.

Haklısınız hocam yurt dışı daha mantıklı ve yarı fiyatına zaten garantiye gönderince kullanıcı hatası deyip yolluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…