exyliht Hectopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 193 Çözümler 1 15 Ocak 2025 #11 Hashüs6464 dedi: Sadece Mobile Legends için kullanılacak kamera önemli değil. Önerir misiniz? Şarj dayanıklığı, hızlı şarj özellikleri nasıldır? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum hocam. Yaklasik 1 yıldır kullanıyorum. Cihaz çok sorunlu. Oyun falan oynarken birdenbire hoparlörler devre dışı falan kalıyor. Şarjı falan güzel gidiyor ama dedigim gibi bayağı sorunlu cihaz almanı önermem.
Hashüs6464 dedi: Sadece Mobile Legends için kullanılacak kamera önemli değil. Önerir misiniz? Şarj dayanıklığı, hızlı şarj özellikleri nasıldır? Genişletmek için tıkla... Tavsiye etmiyorum hocam. Yaklasik 1 yıldır kullanıyorum. Cihaz çok sorunlu. Oyun falan oynarken birdenbire hoparlörler devre dışı falan kalıyor. Şarjı falan güzel gidiyor ama dedigim gibi bayağı sorunlu cihaz almanı önermem.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.070 Çözümler 7 Yer Punom Pen 21 Mayıs 2025 #12 Hashüs6464 dedi: İşte bu hoşuma gitti hocam sağ olun öneri için. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Realme 10'u aldınız mı nasıl telefon?
Hashüs6464 dedi: İşte bu hoşuma gitti hocam sağ olun öneri için. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Realme 10'u aldınız mı nasıl telefon?