M mhmtpiskin29 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #1 Sizce Xiaomi Redmi 13 mü yoksa Realme 12 Lite mı almalıyım. Karşılaştırırsak hangisi hangi faktörlerde daha iyi?
Sizce Xiaomi Redmi 13 mü yoksa Realme 12 Lite mı almalıyım. Karşılaştırırsak hangisi hangi faktörlerde daha iyi?
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 537 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #2 mhmtpiskin29 dedi: Sizce Xiaomi Redmi 13 mü yoksa Realme 12 Lite mı almalıyım. Karşılaştırırsak hangisi hangi faktörlerde daha iyi? Genişletmek için tıkla... Ben realme derim çünkü snapdragon mevcut. Onun dışında iki telefon da sadece gündelik kullanım için. Hangisi ucuzsa onu tercih et bence, redmide kasmalar falan yaşanabilir.
mhmtpiskin29 dedi: Sizce Xiaomi Redmi 13 mü yoksa Realme 12 Lite mı almalıyım. Karşılaştırırsak hangisi hangi faktörlerde daha iyi? Genişletmek için tıkla... Ben realme derim çünkü snapdragon mevcut. Onun dışında iki telefon da sadece gündelik kullanım için. Hangisi ucuzsa onu tercih et bence, redmide kasmalar falan yaşanabilir.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.023 Çözümler 7 Yer Punom Pen 1 Kasım 2025 #3 İkisini de almayın. A16 alın.
eirinpasha Yoctopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 19 1 Kasım 2025 #4 İkiside değil ama birini seçebilecek olsam anca Realme 12 lite alırdım, ancak ikisininde leş ötesi olduğunu düşünüyorum.
İkiside değil ama birini seçebilecek olsam anca Realme 12 lite alırdım, ancak ikisininde leş ötesi olduğunu düşünüyorum.
A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 537 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #5 Kamboçya dedi: İkisini de almayın. A16 alın. Genişletmek için tıkla... A16 daha mantıklı ancak fiyat farkı var. eirinpasha dedi: İkiside değil ama birini seçebilecek olsam anca Realme 12 lite alırdım, ancak ikisininde leş ötesi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçelere maks bunlar geliyor. Anlamıyorum sizi, ne alsın yani? Piyasada yaygın cihazlar en azından. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2025
Kamboçya dedi: İkisini de almayın. A16 alın. Genişletmek için tıkla... A16 daha mantıklı ancak fiyat farkı var. eirinpasha dedi: İkiside değil ama birini seçebilecek olsam anca Realme 12 lite alırdım, ancak ikisininde leş ötesi olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçelere maks bunlar geliyor. Anlamıyorum sizi, ne alsın yani? Piyasada yaygın cihazlar en azından.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 2.023 Çözümler 7 Yer Punom Pen 1 Kasım 2025 #6 awoxf dedi: A16 daha mantıklı ancak fiyat farkı var. Hocam bu bütçelere maks bunlar geliyor anlamıyorum sizi ne alsın yani? Piyasada yaygın cihazlar en azından. Genişletmek için tıkla... Ucuz olacaksa A07 alsın bu ikisini almasın.
awoxf dedi: A16 daha mantıklı ancak fiyat farkı var. Hocam bu bütçelere maks bunlar geliyor anlamıyorum sizi ne alsın yani? Piyasada yaygın cihazlar en azından. Genişletmek için tıkla... Ucuz olacaksa A07 alsın bu ikisini almasın.
emirhans736 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2025 #7 İkinci el S10 veya S20 fe düşünün.