Xiaomi Redmi 13 performans modu yok

egemen23131

Centipat
Daha fazla  
Yeni aldığım Xiaomi telefonda performans modu yok nasıl açabilirim yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-15-19-57-47-356_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-12-15-19-57-47-356_com.miui.securitycenter.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam biz onu game Turbo'dan açıyorduk. Peki almadan önce performans modu olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Evet performans modu var cihazda cihazı ilk aldıgımda HyperOS güncellemesini yaptım ondan kaynaklı olabilir mi?

Hocam biz onu game Turbo'dan açıyorduk. Peki almadan önce performans modu olup olmadığını kontrol ettiniz mi?

Game Turbo'dan nasıl açacağım.

Son düzenleme:
Evet performans modu var cihazda cihazı ilk aldıgımda HyperOS güncellemesini yaptım ondan kaynaklı olabilir mi?

Game Turbo'dan nasıl açacağım.

Cihazım Redmi not 11 Pro kaçak olduğundan HyperOS alamadım
Benim bahsetiğim performans modu pil ile alakalı değil oyunlar da cihazın tam güç ile çalışmasını sağlıyor game Turbo güvenlik uygulamasın da olur genelde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-12-15-22-39-48-121_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-12-15-22-39-48-121_com.miui.securitycenter.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 82
Cihazım Redmi not 11 Pro kaçak olduğundan HyperOS alamadım.
Benim bahsetiğim performans modu pil ile alakalı değil oyunlar da cihazın tam güç ile çalışmasını sağlıyor game Turbo güvenlik uygulamasın da olur genelde.

Sanırım dedığin şey şu peki pil olarak nasıl performans moduna alabilirim bende öyle bir seçenek çıkmıyor sende cıkıyor mu pilden performans modunu acınca ne oluyor gerek var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20241215_225646.jpg
    IMG_20241215_225646.jpg
    214,1 KB · Görüntüleme: 71
b

Sanırım dedığin şey şu peki pil olarak nasıl performans moduna alabilirim bende öyle bir seçenek çıkmıyor sende cıkıyor mu pilden performans modunu acınca ne oluyor gerek var mı?
pil için sanırım kimsede yok
olsaydı çoktan cevap veren olurdu ben de de yok pil performansı ancak çok nadiren kulandığın uygulamaların arka planını kısabilirsin yada sürekli güç tasarıfun da tutabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı