egemen23131
Centipat
Daha fazla
Yeni aldığım Xiaomi telefonda performans modu yok nasıl açabilirim yardım eder misiniz?
Hocam biz onu game Turbo'dan açıyorduk. Peki almadan önce performans modu olup olmadığını kontrol ettiniz mi?
Hocam biz onu game Turbo'dan açıyorduk. Peki almadan önce performans modu olup olmadığını kontrol ettiniz mi?
Evet performans modu var cihazda cihazı ilk aldıgımda HyperOS güncellemesini yaptım ondan kaynaklı olabilir mi?
Game Turbo'dan nasıl açacağım.
Cihazım Redmi not 11 Pro kaçak olduğundan HyperOS alamadım.
Benim bahsetiğim performans modu pil ile alakalı değil oyunlar da cihazın tam güç ile çalışmasını sağlıyor game Turbo güvenlik uygulamasın da olur genelde.
pil için sanırım kimsede yokSanırım dedığin şey şu peki pil olarak nasıl performans moduna alabilirim bende öyle bir seçenek çıkmıyor sende cıkıyor mu pilden performans modunu acınca ne oluyor gerek var mı?
B
Pil için sanırım kimsede yok.
Olsaydı çoktan cevap veren olurdu bende de yok pil performansı ancak çok nadiren kulandığın uygulamaların arka planını kısabilirsin ya da sürekli güç tasarıfun da tutabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.