Cihazım Redmi not 11 Pro kaçak olduğundan HyperOS alamadım
Benim bahsetiğim performans modu pil ile alakalı değil oyunlar da cihazın tam güç ile çalışmasını sağlıyor game Turbo güvenlik uygulamasın da olur genelde.
Cihazım Redmi not 11 Pro kaçak olduğundan HyperOS alamadım.
Benim bahsetiğim performans modu pil ile alakalı değil oyunlar da cihazın tam güç ile çalışmasını sağlıyor game Turbo güvenlik uygulamasın da olur genelde.
Sanırım dedığin şey şu peki pil olarak nasıl performans moduna alabilirim bende öyle bir seçenek çıkmıyor sende cıkıyor mu pilden performans modunu acınca ne oluyor gerek var mı?
Sanırım dedığin şey şu peki pil olarak nasıl performans moduna alabilirim bende öyle bir seçenek çıkmıyor sende cıkıyor mu pilden performans modunu acınca ne oluyor gerek var mı?
pil için sanırım kimsede yok
olsaydı çoktan cevap veren olurdu ben de de yok pil performansı ancak çok nadiren kulandığın uygulamaların arka planını kısabilirsin yada sürekli güç tasarıfun da tutabilirsin
Pil için sanırım kimsede yok.
Olsaydı çoktan cevap veren olurdu bende de yok pil performansı ancak çok nadiren kulandığın uygulamaların arka planını kısabilirsin ya da sürekli güç tasarıfun da tutabilirsin.