Xiaomi Redmi 13C 8/256 GB alınır mı?

JJ_Ayhan

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Bu telefondan almayı düşünüyorum kullanan var mı? Günlük kullanım için nasıldır? Özellikle kamerası nasıl görüntü kalitesi iyi midir? Kullanan arkadaşlar sorun yaşıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefondan almayı düşünüyorum kullanan var mı? Günlük kullanım için nasıldır? Özellikle kamerası nasıl görüntü kalitesi iyi midir? Kullanan arkadaşlar sorun yaşıyor musunuz?

Önermiyorum hocam. Xiaomi kağıt üstünde güçlü gözükse de yazılımı berbat bir telefon. Her güncelleme de bir şeyi düzeltip bir şeyi bozuyorlar. Samsung M34 öneriyorum ben. Hem güncelleme garantisi var hem de görece donanımı daha iyi. Kamerası da daha güzel.

Günlük kullanım için ekranı kaliteli kompakt bir cihaz olarak Realme 10 öneririm.
Ekrandan bir tık kısıp işlemcisi biraz daha güçlü ve 5G'li cihaz istersen Realme 9 Pro olabilir.

Y. Dışı ise 5 bin civarında rakibi olabilecek tek cihaz Infinix Note 30.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…