mustafazkn2123 Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #1 Telefonla normal olarak konuşurken birden ses anlaşılmayan bir ses olup 3-4 saniye sonra arama kapanıyor. Şu sorunu çözmek için ne yapmalıyım? Neden kimse cevap vermiyor.
Telefonla normal olarak konuşurken birden ses anlaşılmayan bir ses olup 3-4 saniye sonra arama kapanıyor. Şu sorunu çözmek için ne yapmalıyım? Neden kimse cevap vermiyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.931 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2018 #2 Aldığın yer ile iletişime geç, telefon için yayınlanan bir güncelleme falan varsa da güncelle.
gomez33 Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #3 Xiaomi Türkiye Facebook grubuna veya miuitürkiyeforum a yazmanızı tavsiye ederim
mustafazkn2123 Hectopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #4 gomez33 dedi: Xiaomi Türkiye Facebook grubuna veya miuitürkiyeforum a yazmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Yazdım da cevap veren olmadı. BERWAR dedi: Aldığın yer ile iletişime geç, telefon için yayınlanan bir güncelleme falan varsa da güncelle. Genişletmek için tıkla... Güncellemelerini yaptım fakat hala aynı sorunu yaşıyorum. Birini arıyorum 3-4 dakika normal görüşüyorum hemen ardından üfleme sesine benzer bir ses çıkıyor ve arama kapanıyor. Ürünü hepsiburada.com dan aldım. Şikayetimi nasıl belirtmeliyim.
gomez33 dedi: Xiaomi Türkiye Facebook grubuna veya miuitürkiyeforum a yazmanızı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Yazdım da cevap veren olmadı. BERWAR dedi: Aldığın yer ile iletişime geç, telefon için yayınlanan bir güncelleme falan varsa da güncelle. Genişletmek için tıkla... Güncellemelerini yaptım fakat hala aynı sorunu yaşıyorum. Birini arıyorum 3-4 dakika normal görüşüyorum hemen ardından üfleme sesine benzer bir ses çıkıyor ve arama kapanıyor. Ürünü hepsiburada.com dan aldım. Şikayetimi nasıl belirtmeliyim.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.931 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2018 #5 Direkt servis ile iletişime geç, kutu içinde hangi servis garantili olduğu yazar, orada servis ile ilgili bilgiler var.
Direkt servis ile iletişime geç, kutu içinde hangi servis garantili olduğu yazar, orada servis ile ilgili bilgiler var.