Xiaomi Redmi 5 Lite mı yoksa Mi Band 10 mu?

averageuseridk55

Zeptopat
Daha fazla  
Yarın saat alacağım, sizce Mi Band 10 mu yoksa Redmi Watch 5 Lite mı_ ekran boyutu önemli değil benim icin, fiyatlar da aynı. Sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın saat alacağım, sizce Mi Band 10 mu yoksa Redmi Watch 5 Lite mı_ ekran boyutu önemli değil benim icin, fiyatlar da aynı. Sizce hangisi?
Ne için almak istediğinde bağlı. Redmi watch 5 lite kullanıcısıyım. Gayet güzel ve memnunum. Mı band e göre telefon görüşmesi yapma ve GPS farkları var başlıca. GPS sayesinde telefon yanında olmasada yürüyüş modunda rotani saat kaydediyor.
Ne tarz bir şey kullanmak istediğine bağlı biri akıllı saat biri akıllı bileklik.

Akıllı bileklik alınacaksa ve ince olması bekleniyorsa Huawei Band 10 önerebilirim.

Redmi Watch 5 Lite birçok konuda önde görünüyor.

Şahsen Watch 5 Lite'ın tasarım olarak da daha hoş gözüktüğünü söyleyebilirim. Hatta ezer geçer gibi...

Takılacak bileğe yakışma meselesi var.
Mesela benim vücut, genel olarak biraz küçük. Akıllı saatler bende kalın (milimetrik olsa da etkiliyor), büyük ve garip durduğundan dolayı akıllı bileklik takmayı seçiyorum.

Smart Band 10 gibi olan tasarımları hiç sevmiyorum zaten. Tasarımı bir kenara bırakırsak ve bu özellikler bana yeter diyerek minimalistlik seçilirse Smart Band 10, özellik ve batarya açısından dolu olsun da ihtiyacım olursa kullanırım denilirse de Redmi Watch 5 Lite tercih edilebilir.

Tesekkur ederim kararımı verdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…