FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Eylül 2018 #1 Ben Xiaomi Redmi 5 Plus almak istiyorum. Şuradan alacağım: Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı Kamerası kötü diyorlar ama çokta umurumda değil açıkçası. Çünkü ben ya oyun oynarım ya da video izlerim. Sizce benim gibi oyun veya video izleyecek birisi için güzel bir telefon mudur? Son düzenleme: 22 Eylül 2018
Ben Xiaomi Redmi 5 Plus almak istiyorum. Şuradan alacağım: Xiaomi Redmi 5 Plus 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı Kamerası kötü diyorlar ama çokta umurumda değil açıkçası. Çünkü ben ya oyun oynarım ya da video izlerim. Sizce benim gibi oyun veya video izleyecek birisi için güzel bir telefon mudur?
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 22 Eylül 2018 #2 Evet o fiyatı hak eden bir telefon.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Eylül 2018 #3 Elyr dedi: Evet o fiyatı hak eden bir telefon. Genişletmek için tıkla... Sizce Pil Performansı nasıldır? Ne kadar gider?
Elyr dedi: Evet o fiyatı hak eden bir telefon. Genişletmek için tıkla... Sizce Pil Performansı nasıldır? Ne kadar gider?
Aaaapşu Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 558 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2018 #4 1.5 Ay önce 1200 TL'ye almıştım. PUBG'de ara sıra kasmalar oluyor. Ama yine de güzel telefon.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Eylül 2018 #5 Aaaapşu dedi: 1.5 Ay önce 1200 TL'ye almıştım. PUBG'de ara sıra kasmalar oluyor. Ama yine de güzel telefon. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlar da oynuyorsunuz?
Aaaapşu dedi: 1.5 Ay önce 1200 TL'ye almıştım. PUBG'de ara sıra kasmalar oluyor. Ama yine de güzel telefon. Genişletmek için tıkla... Hangi ayarlar da oynuyorsunuz?
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 22 Eylül 2018 #6 FearlyGhost dedi: Sizce Pil Performansı nasıldır? Ne kadar gider? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşta aynı telefon var 1 gün gidiyor akşama kadar oyun oynuyor çoğunlukla gıdım gıdım gidiyor böyle bitmiyor gibi
FearlyGhost dedi: Sizce Pil Performansı nasıldır? Ne kadar gider? Genişletmek için tıkla... Benim arkadaşta aynı telefon var 1 gün gidiyor akşama kadar oyun oynuyor çoğunlukla gıdım gıdım gidiyor böyle bitmiyor gibi
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Eylül 2018 #7 Elyr dedi: Benim arkadaşta aynı telefon var 1 gün gidiyor akşama kadar oyun oynuyor çoğunlukla gıdım gıdım gidiyor böyle bitmiyor gibi Genişletmek için tıkla... 4000 MAH olduğunu görünce yine de düşünüyorum
Elyr dedi: Benim arkadaşta aynı telefon var 1 gün gidiyor akşama kadar oyun oynuyor çoğunlukla gıdım gıdım gidiyor böyle bitmiyor gibi Genişletmek için tıkla... 4000 MAH olduğunu görünce yine de düşünüyorum
Aaaapşu Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 558 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2018 #8 FearlyGhost dedi: Hangi ayarlar da oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... En düşükte. Bu fiyata bu özellikte başka model var mı? FearlyGhost dedi: 4000 MAH olduğunu görünce yine de düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 4000 mAh olmasına rağmen J7 Pro'ya göre daha hızlı şarjı bitiyor.
FearlyGhost dedi: Hangi ayarlar da oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... En düşükte. Bu fiyata bu özellikte başka model var mı? FearlyGhost dedi: 4000 MAH olduğunu görünce yine de düşünüyorum Genişletmek için tıkla... 4000 mAh olmasına rağmen J7 Pro'ya göre daha hızlı şarjı bitiyor.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 22 Eylül 2018 #9 FearlyGhost dedi: 4000 MAH olduğunu görünce yine de düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG'yi bizim arkadaş kasmadan oynuyor Medium'da ama bilmiyorum hiç oyun sıkıntılı valla belli olmuyor. 4000 MAH falan boşver al bitmez.
FearlyGhost dedi: 4000 MAH olduğunu görünce yine de düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Hocam PUBG'yi bizim arkadaş kasmadan oynuyor Medium'da ama bilmiyorum hiç oyun sıkıntılı valla belli olmuyor. 4000 MAH falan boşver al bitmez.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 22 Eylül 2018 #10 Elyr dedi: Hocam PUBG'yi bizim arkadaş kasmadan oynuyor Medium'da ama bilmiyorum hiç oyun sıkıntılı valla belli olmuyor. 4000 MAH falan boşver al bitmez. Genişletmek için tıkla... Bide çok ağır telefon diyorlar o konu hakkında ne düşünüyorsun sence?
Elyr dedi: Hocam PUBG'yi bizim arkadaş kasmadan oynuyor Medium'da ama bilmiyorum hiç oyun sıkıntılı valla belli olmuyor. 4000 MAH falan boşver al bitmez. Genişletmek için tıkla... Bide çok ağır telefon diyorlar o konu hakkında ne düşünüyorsun sence?