C Cengizhan58 Kilopat Katılım 8 Nisan 2017 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar Xiaomi Redmi 5 Plus almayı düşünüyorum. Kullanan memnun olan veya olmayan var mı? Eleştirileriniz benim için önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2019
Arkadaşlar Xiaomi Redmi 5 Plus almayı düşünüyorum. Kullanan memnun olan veya olmayan var mı? Eleştirileriniz benim için önemli.
Çılgın-Joe Hectopat Katılım 23 Şubat 2016 Mesajlar 336 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #2 Daha önce kullanmadım fakat Xiaomi'nin telefonlarını iyi diye biliyorum.
Batu_26 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 262 Çözümler 5 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2019 #3 Cengizhan58 dedi: Arkadaşlar Xiaomi Redmi 5 Plus almayı düşünüyorum. Kullanan memnun olan veya olmayan var mı? Eleştirileriniz benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Babam kullanıyor ve çok memnun. Snapdragon 625 ve 4GB RAM'i ve 64 GB depolaması var. Kasma, takılma vb. yok. Bataryası da bayağı uzun süre dayanıyor. Yoğun kullanımda 1 gün, hafif kullanımda 2 günü rahat çıkartıyor.
Cengizhan58 dedi: Arkadaşlar Xiaomi Redmi 5 Plus almayı düşünüyorum. Kullanan memnun olan veya olmayan var mı? Eleştirileriniz benim için önemli. Genişletmek için tıkla... Babam kullanıyor ve çok memnun. Snapdragon 625 ve 4GB RAM'i ve 64 GB depolaması var. Kasma, takılma vb. yok. Bataryası da bayağı uzun süre dayanıyor. Yoğun kullanımda 1 gün, hafif kullanımda 2 günü rahat çıkartıyor.