Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 7 Ocak 2024 #1 Telefonu kullanmadığım için reset atmak istedim ve format ekranında kaldı. Eski desenimi giriyorum kabul etmiyor, Google hesabımı giriyorum hata verip başa atıyor. Hiçbir türlü ilerleyemiyorum. Bunun başka bir yolu var mı?
Telefonu kullanmadığım için reset atmak istedim ve format ekranında kaldı. Eski desenimi giriyorum kabul etmiyor, Google hesabımı giriyorum hata verip başa atıyor. Hiçbir türlü ilerleyemiyorum. Bunun başka bir yolu var mı?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 7 Ocak 2024 #2 MIUI sürümü kaç.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 7 Ocak 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: MIUI sürümü kaç. Genişletmek için tıkla... Telefon açılmadığı için bilmiyorum, ama 11 olması lazım
Pencere bakıcısı dedi: MIUI sürümü kaç. Genişletmek için tıkla... Telefon açılmadığı için bilmiyorum, ama 11 olması lazım
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 7 Ocak 2024 #4 Google hesabını bypass edin bu videodaki işlemleri yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Google hesabını bypass edin bu videodaki işlemleri yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 11 Yer Nordland 7 Ocak 2024 #5 Pencere bakıcısı dedi: Google hesabını bypass edin bu videodaki işlemleri yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak Google hesabına herhangi bir sıkıntı yapar mı? Halihazırda bu Google hesabını kullanıyorum. Bütün belgeler bunun içinde.
Pencere bakıcısı dedi: Google hesabını bypass edin bu videodaki işlemleri yapın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yapmak Google hesabına herhangi bir sıkıntı yapar mı? Halihazırda bu Google hesabını kullanıyorum. Bütün belgeler bunun içinde.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 7 Ocak 2024 #6 Hayır bu işlemi yaptıktan sonra Google hesabı tehlikeye atmaz.