Başlıkta belirtiğim gibi Redmi 6A nasıl, kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Gayet hoşuma gitti. En yakın zamanda almayı düşünüyorum. 900 TL altında herhangi başka önerileriniz var ise söylerseniz memnum olurum.
Redmi 6 modelini alabilirsin, kamera ve performans olarak biraz daha iyi. Redmi 6A alacaksan da 3GB RAM 32GB depolama alanlı olanı tercih etmeni öneririm. Günümüzde 3GB RAM ve 32GB depolama altını pek almamak gerekiyor.
Redmi 6 modelini alabilirsin, kamera ve performans olarak biraz daha iyi. Redmi 6A alacaksan da 3GB RAM 32GB depolama alanlı olanı tercih etmeni öneririm. Günümüzde 3GB RAM ve 32GB depolama altını pek almamak gerekiyor.
Redmi 6A'da olmayan parmak izi okuyucusu ve geniş açılı çekim için ikinci anaka kamerası ile fark atmakta. Performansları hemen hemen aynı. En büyük dez avantajı ise Android 7.
Anladım hocam teşekkür ederim. Ancak büyük bir ihtimal Xiaomi'yi tercih edicem. Maalesef acele olacak. Çünkü elimdeki telefon (S3 Mini) İstanbul gibi yerde ne mobil internetimi kullanabiliyorum ne de telefon ile görüşme yapabiliyorum. Tavsiyelerin yine teşekkür ederim, iyi sosyaller