E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 24 Temmuz 2020 #11 RotasızBey dedi: Kameraları çok nadir görülse de kullanılamıyor hatası veriyor kapatıp açınca düzeliyor. Büyük bir sorun değil alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar zaten telefona güncelleme gelerek çözülecek sorunlar bence dert değil.
RotasızBey dedi: Kameraları çok nadir görülse de kullanılamıyor hatası veriyor kapatıp açınca düzeliyor. Büyük bir sorun değil alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar zaten telefona güncelleme gelerek çözülecek sorunlar bence dert değil.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #12 Yazılımsal hata olduğunu belirttim AMD örneklemesi yaparak zamanla çözülür zaten her cihazda gözükmüyor.
Yazılımsal hata olduğunu belirttim AMD örneklemesi yaparak zamanla çözülür zaten her cihazda gözükmüyor.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 24 Temmuz 2020 #13 Ben 1 yıl kadar Redmi Note 7 kullandım o da işinizi görür
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 24 Temmuz 2020 #14 Az önce Xiaomi Redmi Note 8 aldık. Neden böyle olduğunu bende anlamadım. Bazen olaylar çok hızlı gelişiyor . Yardımlarınız teşekkürler. Modlar konuyu kapatabilir.
Az önce Xiaomi Redmi Note 8 aldık. Neden böyle olduğunu bende anlamadım. Bazen olaylar çok hızlı gelişiyor . Yardımlarınız teşekkürler. Modlar konuyu kapatabilir.