Bütçe 2000 TL, eğer ikna edebilirsem 2000'in üstüne fazla olmayacak şekilde çıkartabilirim. Telefonu annem kullanacak, kendisi de bataryası uzun süre giden, kasmayan, ısınmayan bir telefon istiyor. Vatan, MediaMarkt ya da Teknosa'dan alacağım, maalesef internetten almaya güvenmiyor. 8A alınır mı? Alınmazsa neler önerirsiniz?
Ekleme: Bütçe 2500'e çıkmıştır.
Samsung bir cihaz almak daha mantıklı. Oyun oynamayacağı için giriş seviyesi-orta arası bir işlemci işini görecek. Xiaomi cephesinde yazılım anlamında olacak sorunlar annen adına sıkıntı çıkartabilir. Ayriyeten de amoled ekran çok daha mantıklı, IPS ekran cidden sönük kalıyor sosyal medyada gezerken. Kendim Xiaomi kullanıp anneme Samsung kullandırıyorum.
Samsung bir cihaz almak daha mantıklı. Oyun oynamayacağı için giriş seviyesi-orta arası bir işlemci işini görecek. Xiaomi cephesinde yazılım anlamında olacak sorunlar annen adına sıkıntı çıkartabilir. Ayriyeten de amoled ekran çok daha mantıklı, IPS ekran cidden sönük kalıyor sosyal medyada gezerken. Kendim Xiaomi kullanıp anneme Samsung kullandırıyorum.
Haklısınız hocam, bana göre bütçenizi yükseltip bir cihaz bakın Samsung cephesinde. Redmi 8A yüksek batarya hacmine sahip ama ekran süreleri uçuk da değil.