Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 29 Eylül 2020 #11 Fiyatı normal, IMEI çakılmış cihaz. Güvenebilirsiniz. IMEI uçarsa yenisini kurarlar.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 29 Eylül 2020 #12 Turan Güçlü dedi: GM 20 Pro varken bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden. Taylor Swift Fan Cl dedi: Fiyatı normal, IMEI çakılmış cihaz. Güvenebilirsiniz. IMEI uçarsa yenisini kurarlar. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum hatta kendin bile yaparsın. Sadece cihaz arızalı mı değil mi ona dikkat et ve arıza konusunda 1 yıl garanti iste yazılım işi kolay.
Turan Güçlü dedi: GM 20 Pro varken bence alınmaz. Genişletmek için tıkla... Neden. Taylor Swift Fan Cl dedi: Fiyatı normal, IMEI çakılmış cihaz. Güvenebilirsiniz. IMEI uçarsa yenisini kurarlar. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum hatta kendin bile yaparsın. Sadece cihaz arızalı mı değil mi ona dikkat et ve arıza konusunda 1 yıl garanti iste yazılım işi kolay.
Turan Güçlü Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 312 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 29 Eylül 2020 #13 250254 dedi: Neden. Aynen katılıyorum hatta kendin bile yaparsın. Sadece cihaz arızalı mı değil mi ona dikkat et ve arıza konusunda 1 yıl garanti iste yazılım işi kolay. Genişletmek için tıkla... Hem özellik bakımından daha iyi hem de fiyat bakımından. Turan Güçlü dedi: Hem özellik bakımından daha iyi hem de fiyat bakımından. Genişletmek için tıkla... 250254 dedi: Neden. Aynen katılıyorum hatta kendin bile yaparsın. Sadece cihaz arızalı mı değil mi ona dikkat et ve arıza konusunda 1 yıl garanti iste yazılım işi kolay. Genişletmek için tıkla... Hem özellik bakımından daha iyi hem de fiyat bakımından.
250254 dedi: Neden. Aynen katılıyorum hatta kendin bile yaparsın. Sadece cihaz arızalı mı değil mi ona dikkat et ve arıza konusunda 1 yıl garanti iste yazılım işi kolay. Genişletmek için tıkla... Hem özellik bakımından daha iyi hem de fiyat bakımından. Turan Güçlü dedi: Hem özellik bakımından daha iyi hem de fiyat bakımından. Genişletmek için tıkla... 250254 dedi: Neden. Aynen katılıyorum hatta kendin bile yaparsın. Sadece cihaz arızalı mı değil mi ona dikkat et ve arıza konusunda 1 yıl garanti iste yazılım işi kolay. Genişletmek için tıkla... Hem özellik bakımından daha iyi hem de fiyat bakımından.
2 250254 Kilopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 1.195 Çözümler 5 29 Eylül 2020 #14 Özellik bakımından derken hangi özelliği daha iyi.
Turan Güçlü Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 312 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Uşak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 29 Eylül 2020 #15 250254 dedi: Özellik bakımından derken hangi özelliği daha iyi. Genişletmek için tıkla... En azından garantisi üretimi belli, Epey üzerinden karşılaştırmasi mevcut: General Mobile GM 20 Pro - Xiaomi Redmi 9 (64 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - General Mobile GM 20 Pro - Xiaomi Redmi 9 (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
250254 dedi: Özellik bakımından derken hangi özelliği daha iyi. Genişletmek için tıkla... En azından garantisi üretimi belli, Epey üzerinden karşılaştırmasi mevcut: General Mobile GM 20 Pro - Xiaomi Redmi 9 (64 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - General Mobile GM 20 Pro - Xiaomi Redmi 9 (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com