Xiaomi Redmi 9 alınır mı?

Bütçe
2000

Rexlien_1

Hectopat
Arkadaşlar günlük kullanım amaçlı bu telefon alınır mı? Oyun oynayacağımı sanmıyorum.

Hocam bundan önceki konuda önerileri yapmıştık?
Kamerası kötü dediniz diye önermedik ancak aynı konu varken ki sizin için o kadar araştırdım farklı konu açıyorsunuz.

Hocam bundan önceki konuda önerileri yapmıştık?
Kamerası kötü dediniz diye önermedik ancak aynı konu varken ki sizin için o kadar araştırdım farklı konu açıyorsunuz.

Hocam beğenmedim marka belli değil buna tekrar dönmek istedim kusura bakmayın. Kamera çok kötü değil sanırsam direk bu telefona yönelik bir konu açmak istedim.
Hocam beğenmedim marka belli değil buna tekrar dönmek istedim kusura bakmayın. Kamera çok kötü değil sanırsam direk bu telefona yönelik bir konu açmak istedim.

Hocam üzgün atmışsınız tekrar kusura bakmayın. Beğenmemek değil de güvenmemek diyelim çünkü markayı hiç bilmiyorum.

O telefona varya bütün telefon kanalları, video çekti çok beğendiğine dair; ama peki.

Tamam hocam sorun yok umarım istediğiniz telefonu bulursunuz başarılar.

Hocam Xiaomi cihazlar bu ara nedense çok fazla sorun çıkartmaya başladı. Bizim buradaki bazı bayiler Xiaomi satışını bile kaldırdılar. Benden tavsiye başka markaya bakmanız. Samsung bakmanızı öneririm.

Hocam bundan bir önceki konuda ben de bu telefonu önermedim, ancak arkadaş bilgisiz olan birine inandı; boş verin.

Hocam bende var bu aralar sorun çıkartıyor. Şarjı bitince şarja takınca şarj cihazı simgesi çıkıyor halbuki şarjı %10%20 oluyor zorlayınca açılıyor. Ama günlük kullanımda güzel telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…