Xiaomi Redmi 9 alınır mı?

Bütçe
1000-2000

parker26strike

Picopat
Daha fazla  
Şu an 800 TL civarı param var. Ailemde para verecek gerekirse masaüstü bilgisayarımı satıp telefon alacağım sahibinden de 1500 liraya Redmi 9 buldum güzel gözüküyor. Satıldığı yerde yakın. Bunlarda IMEI ile ilgili bir problem yaşar mıyım?

Link: Xiaomi / Redmi 9 / XİAOMİ REDMİ 9 64GB SIFIR,MAĞAZADAN KREDİ KARTI+TAKAS İMKANI sahibinden.comda - 937760138
bence sakın alma.pişman olursun söyleyim.benim redmi note 8 im var pubg mobile de bile 40 fps.o yüzden redmi alma masaüstü pc nide satma.

SATTIĞIMIZ TÜM SIFIR ÜRÜNLERDE

FABRİKASYON ARIZALARA KARŞI

4 AY SERVİS GARANTİMİZ

MAĞAZAMIZ TARAFINDAN KARŞILANMAKTADIR

^
Yani şu yazı bile işkillenmeme yetti açıkçası. Karar sizin. Sıfır cihaz? Fabrikasyon arıza? Garanti yok anlamına geliyor ve 4 ay?
Bence iyi düşünün..

Şu an 800 TL civarı param var. Ailemde para verecek gerekirse masaüstü bilgisayarımı satıp telefon alacağım sahibinden de 1500 liraya Redmi 9 buldum güzel gözüküyor. Satıldığı yerde yakın. Bunlarda IMEI ile ilgili bir problem yaşar mıyım?

Link: Xiaomi / Redmi 9 / XİAOMİ REDMİ 9 64GB SIFIR,MAĞAZADAN KREDİ KARTI+TAKAS İMKANI sahibinden.comda - 937760138

Bana soracak olursan hiç güvenilir bir ilana benzemiyor yine de sen bilrsin.

Ben aldım bitane kaçak göçek. Sonra imei kayıt dışı olup telefon kapandı. 30 lira verip tekrar imei attırdık, telefon parasına göre iş görüyor kullanıyorum sorunsuz.

Ben sıfır ve 128 gb olanını 1700 liraya aldım.

Bundan vazgeçtim General Mobile GM 21 Plus alacağım ilk satın aldığım telefon olacağı için bence yeterli. Teşekkür ederim.
Geçen telefoncu tanıdığımızdan haber geldi Xiaomi'ye artık IMEI atılmayacakmış ve IMEI atılan telefonlar kullanılmayacakmış diye. Hatta kuzenim IMEI attırmıştı onunkide kapanacak sanırım onu uyarmıştı.

Bundan vazgeçtim General Mobile GM 21 Plus alacağım ilk satın aldığım telefon olacağı için bence yeterli. Teşekkür ederim.
Geçen telefoncu tanıdığımızdan haber geldi Xiaomi'ye artık IMEI atılmayacakmış ve IMEI atılan telefonlar kullanılmayacakmış diye. Hatta kuzenim IMEI attırmıştı onunkide kapanacak sanırım onu uyarmıştı.

Almadığın daha iyi malzeme kalitesi iyi değil Redmi 9 modelinin elime aldığımda hiç hoşuma gitmedi bir ixperia daha hoş duruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı