Xiaomi Redmi 9 ısınıyor

Rtxpact

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Ben MediaTek Helio G80 bulunan telefonumda ısınma sorunu yaşıyorum.
Telefon: Redmi 9 64 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Isınma derken? İşlemci 90 derece bataryada 50 dereceyi geçmediği sürece endişelenmenize gerek yok. Telefondaki elinizle hissettiğiniz sıcaklıkdan bir şey olmaz.
Telefon işlemcileri ile bilgisayar işlemcilerini karıştırmayın. Bir telefon işlemcisinin 70 dereceyi geçmesi çok tehlikelidir.

Telefon işlemcileri ile bilgisayar işlemcilerini karıştırmayın. Bir telefon işlemcisinin 70 dereceyi geçmesi çok tehlikelidir.

Galaxy Note 5 telefonumda madout2 veya PUBG oynarken ortalama 70-85 derece arasında dolaşıyor. Bataryada 39-45 derecelerde dolaşıyor.

Evet 70 dereceyi geçmesi iyi değil ama öcü değil. Cihazı bozmaz.

Exynos 990 yer yer 110 derecelerde pik yapabiliyor.

Artı -1 Eksi
Galaxy Note 5 telefonumda madout2 veya PUBG oynarken ortalama 70-85 derece arasında dolaşıyor. Bataryada 39-45 derecelerde dolaşıyor.

Delikanlı sen soğuk lehim arızası nedir bilir misin? Kısa vadede bir şey olmaz, 1-2 ay sonra babana telefon bozuldu diye ağlarsın.

Kardeşim S20FE kullanıyor. Sıcaklık değerlerini alıp akşam sizinle paylaşacağım. 70 derecenin üstü imkansıza yakın bir şey. 85 derece zaten olmaz. Telefonların anakartları o kadar güçlü değil. Cihazı bozmaz dediğiniz yerde koptum. :D
Delikanlı sen soğuk lehim arızası nedir bilir misin? Kısa vadede bir şey olmaz, 1-2 ay sonra babana telefon bozuldu diye ağlarsın.
Bilgi 0 olunca öyle oluyor :D 85 derece diyor ya. Bir de Note 5.

Kardeşim S20FE kullanıyor. Sıcaklık değerlerini alıp akşam sizinle paylaşacağım. 70 derecenin üstü imkansıza yakın bir şey. 85 derece zaten olmaz. Telefonların anakartları o kadar güçlü değil. Cihazı bozmaz dediğiniz yerde koptum. :D

Bilgi 0 olunca öyle oluyor :D 85 derece diyor ya. Bir de Note 5.

85 pik değer olarak oyun içinde genelde 70'lerde dolaşıyor. Cortex A57 çekirdeği biraz fazla ısınıyor. Boşta bile 45-55 derece olan bir işlemciden bahsediyorum. Paket sıcaklığı ayrıca.

Tamam abi. 6 yıllık telefon 2 ayda bozulacak. Elbette şans işi 6 yaşında telefon şimdi de bozulabilir ama kaç yıldır böyle şimdi mi bozulacak.

Ayrıca bahsettiğimiz şey işlemci paket sıcaklığı dışa vuran sıcaklık daha az. Dış sıcaklığı 45'i geçmiyor.

Bu konularda bilgisiz olduğum için özür dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı