E Erdal48 Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #1 Redmi 9 Pro telefonum var yazılımı global 12.04 yazılım var. Telefon rehberi Google üzerinden maile kayıt oluyor ve oradan listeleniyor. 2000 telefon rehberim olmasına rağmen rehberden aradığım kişileri bulamıyorum. Bunun için bir çözüm var mı?
Redmi 9 Pro telefonum var yazılımı global 12.04 yazılım var. Telefon rehberi Google üzerinden maile kayıt oluyor ve oradan listeleniyor. 2000 telefon rehberim olmasına rağmen rehberden aradığım kişileri bulamıyorum. Bunun için bir çözüm var mı?
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Ağustos 2021 #2 Kişilerden ayarlara girip tüm kişileri görüntüle yaptınız mı? Belki sadece SIM kartındaki kişileri görüntülüyor olabilir.
Kişilerden ayarlara girip tüm kişileri görüntüle yaptınız mı? Belki sadece SIM kartındaki kişileri görüntülüyor olabilir.
E Erdal48 Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #3 Evet yapıldı. Hiçbir kişiyi bulamıyorum değil yarısı falan ancak çıkıyor. Seçeneklerden değişimlerde yaptım ama olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
Evet yapıldı. Hiçbir kişiyi bulamıyorum değil yarısı falan ancak çıkıyor. Seçeneklerden değişimlerde yaptım ama olmuyor.
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Ağustos 2021 #4 Başka telefonda tüm kişiler görüntüleniyor ise, tüm kişileri seç diyip paylaşa bas bluetooth üzerinden hepsini atabilirsin Note 9 Pro'ya.
Başka telefonda tüm kişiler görüntüleniyor ise, tüm kişileri seç diyip paylaşa bas bluetooth üzerinden hepsini atabilirsin Note 9 Pro'ya.
E Erdal48 Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #5 Ama telefon kendi hafızasına almıyor ki Google üzerinden gösteriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021
BayKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.062 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 7 Ağustos 2021 #6 Erdal48 dedi: Ama telefon kendi hafızasına almıyor ki Google üzerinden gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Yine de rehberden seç diyince paylaş çıkar, eski veya başka bir telefonda rehber gözüküyorsa dediğimi uygula.
Erdal48 dedi: Ama telefon kendi hafızasına almıyor ki Google üzerinden gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Yine de rehberden seç diyince paylaş çıkar, eski veya başka bir telefonda rehber gözüküyorsa dediğimi uygula.
E Erdal48 Zeptopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #7 Olmuyor zira telefon rehberi Google alıyor kendi hafızası yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2021