v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #1 Telefonuma format attım fakat Google servis hatası verdi cogu yolu denedim fakat olmadı bende ROM kurmayı denemek ıstedim. Nasıl kurulur hiçbir fikrim yok. TR MIUI mi kurmalıyım Custom ROM mu kurmalıyım? Bir akıl verırsenız sevınırım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025
Telefonuma format attım fakat Google servis hatası verdi cogu yolu denedim fakat olmadı bende ROM kurmayı denemek ıstedim. Nasıl kurulur hiçbir fikrim yok. TR MIUI mi kurmalıyım Custom ROM mu kurmalıyım? Bir akıl verırsenız sevınırım.
Çözüm v4x3 28 Ocak 2025 fullmetal dedi: Günlük kullanım içinse, özellikle bankacılık uygulamaları kullanılacaksa Custom ROM'lar tavsiye olunmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Instagram WhatsApp kullanıyorum telefonumda Google Play servis olmuyor yeni ROM mu kurmalıyım ne yapmalıyım? Çözümü Rusya ROM'u kurarak cozdum.
fullmetal dedi: Günlük kullanım içinse, özellikle bankacılık uygulamaları kullanılacaksa Custom ROM'lar tavsiye olunmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Instagram WhatsApp kullanıyorum telefonumda Google Play servis olmuyor yeni ROM mu kurmalıyım ne yapmalıyım? Çözümü Rusya ROM'u kurarak cozdum.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.513 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Ocak 2025 #2 Günlük kullanım içinse, özellikle bankacılık uygulamaları kullanılacaksa custom ROM'lar tavsiye olunmaz. Artı 0 Eksi
Günlük kullanım içinse, özellikle bankacılık uygulamaları kullanılacaksa custom ROM'lar tavsiye olunmaz.
KS KS v4x3 Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #3 fullmetal dedi: Günlük kullanım içinse, özellikle bankacılık uygulamaları kullanılacaksa Custom ROM'lar tavsiye olunmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Instagram WhatsApp kullanıyorum telefonumda Google Play servis olmuyor yeni ROM mu kurmalıyım ne yapmalıyım? Çözümü Rusya ROM'u kurarak cozdum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
fullmetal dedi: Günlük kullanım içinse, özellikle bankacılık uygulamaları kullanılacaksa Custom ROM'lar tavsiye olunmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Instagram WhatsApp kullanıyorum telefonumda Google Play servis olmuyor yeni ROM mu kurmalıyım ne yapmalıyım? Çözümü Rusya ROM'u kurarak cozdum.