okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 23 Kasım 2023 #1 Selam bir arkadaşımdan Xiaomi'nin recorder uygulamasının APK halini rica ettim. (Play Store da uygulama yok.) Uygulamayı indirmeye çalıştım "App not installed (uygulama yüklenmedi)" hatası veriyor. Bunun çözümü nedir? Telefon bilgisi: Redmi 9a. Dosya Ekleri Screenshot_2023-11-23-19-26-28-106_com.google.android.packageinstaller~2.jpg 41,8 KB · Görüntüleme: 31
Selam bir arkadaşımdan Xiaomi'nin recorder uygulamasının APK halini rica ettim. (Play Store da uygulama yok.) Uygulamayı indirmeye çalıştım "App not installed (uygulama yüklenmedi)" hatası veriyor. Bunun çözümü nedir? Telefon bilgisi: Redmi 9a.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 23 Kasım 2023 #2 O cihazda olması lazım kendiliğinden kaydedici? Redmi 9C de vardı.
okdsgn Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer (Tasarımcı) 23 Kasım 2023 #3 Heribert Yavuz dedi: O cihazda olması lazım kendiliğinden kaydedici? Redmi 9C de vardı. Genişletmek için tıkla... Selam. Maalesef yok. Zaten onun için indirmeye çalışıyorum. Heribert Yavuz dedi: O cihazda olması lazım kendiliğinden kaydedici? Redmi 9C de vardı. Genişletmek için tıkla... Selam. Sorun çözüldü. Uygulama, kısayollar kısmında varmış. Ben de recorder uygulamasını sildiğim için bulamadım. Son düzenleme: 27 Nisan 2024
Heribert Yavuz dedi: O cihazda olması lazım kendiliğinden kaydedici? Redmi 9C de vardı. Genişletmek için tıkla... Selam. Maalesef yok. Zaten onun için indirmeye çalışıyorum. Heribert Yavuz dedi: O cihazda olması lazım kendiliğinden kaydedici? Redmi 9C de vardı. Genişletmek için tıkla... Selam. Sorun çözüldü. Uygulama, kısayollar kısmında varmış. Ben de recorder uygulamasını sildiğim için bulamadım.