4 449643 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #11 587849 dedi: Masaüstüne atabilir miyiz ROM'u? Genişletmek için tıkla... Evet masaüstüne klasöre çıkarabilirsiniz. Bootloader kilidinizin açık olduğundan ve usb hata ayıklama modunu aktif ettiğinizden emin olun.
587849 dedi: Masaüstüne atabilir miyiz ROM'u? Genişletmek için tıkla... Evet masaüstüne klasöre çıkarabilirsiniz. Bootloader kilidinizin açık olduğundan ve usb hata ayıklama modunu aktif ettiğinizden emin olun.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 5 Ekim 2022 #12 OverRar00 dedi: Hocam oradaki insanların çoğu daha kilit kapalı iken yükleme yaptırmaya çalışıyor. Başka forumlara da lütfen yönlendirmeyin yasak diye biliyorum ben ceza yememeniz için söylüyorum. Bootloader kilidiniz açık mıydı? Genişletmek için tıkla... açık heralde
OverRar00 dedi: Hocam oradaki insanların çoğu daha kilit kapalı iken yükleme yaptırmaya çalışıyor. Başka forumlara da lütfen yönlendirmeyin yasak diye biliyorum ben ceza yememeniz için söylüyorum. Bootloader kilidiniz açık mıydı? Genişletmek için tıkla... açık heralde
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #13 587849 dedi: Açık herhalde. Genişletmek için tıkla... Herhalde diye bir şey yok hocam kesin net bir cevap verin. Kilidiniz açık mı önce kontrol edin.
587849 dedi: Açık herhalde. Genişletmek için tıkla... Herhalde diye bir şey yok hocam kesin net bir cevap verin. Kilidiniz açık mı önce kontrol edin.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 5 Ekim 2022 #14 449643 dedi: Evet masaüstüne klasöre çıkarabilirsiniz. Bootloader kilidinizin açık olduğundan ve usb hata ayıklama modunu aktif ettiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... onlar açık bootloader telefonu açtığımızda bi kilit açık gözükmekte bilmiyorumda OverRar00 dedi: Herhalde diye bir şey yok hocam kesin net bir cevap verin. Kilidiniz açık mı önce kontrol edin. Genişletmek için tıkla... nasıl kontrol ediliyorki oem kilidi zaten açık yazıyor nereden kontrol ediliyor bootloader kilidi açık olduğundan
449643 dedi: Evet masaüstüne klasöre çıkarabilirsiniz. Bootloader kilidinizin açık olduğundan ve usb hata ayıklama modunu aktif ettiğinizden emin olun. Genişletmek için tıkla... onlar açık bootloader telefonu açtığımızda bi kilit açık gözükmekte bilmiyorumda OverRar00 dedi: Herhalde diye bir şey yok hocam kesin net bir cevap verin. Kilidiniz açık mı önce kontrol edin. Genişletmek için tıkla... nasıl kontrol ediliyorki oem kilidi zaten açık yazıyor nereden kontrol ediliyor bootloader kilidi açık olduğundan
4 449643 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 415 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #15 587849 dedi: onlar açık bootloader telefonu açtığımızda bi kilit açık gözükmekte bilmiyorumda nasıl kontrol ediliyorki oem kilidi zaten açık yazıyor nereden kontrol ediliyor bootloader kilidi açık olduğundan Genişletmek için tıkla... En kısa yolu telefonunuzu yeniden başlatın. Ekranda açılmış kilit veya kapalı kilit simgesi göreceksiniz. Açık kilit simgesi varsa açıktır.
587849 dedi: onlar açık bootloader telefonu açtığımızda bi kilit açık gözükmekte bilmiyorumda nasıl kontrol ediliyorki oem kilidi zaten açık yazıyor nereden kontrol ediliyor bootloader kilidi açık olduğundan Genişletmek için tıkla... En kısa yolu telefonunuzu yeniden başlatın. Ekranda açılmış kilit veya kapalı kilit simgesi göreceksiniz. Açık kilit simgesi varsa açıktır.
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #16 587849 dedi: Onlar açık Bootloader telefonu açtığımızda bir kilit açık gözükmekte bilmiyorumda Nasıl kontrol ediliyor ki OEM kilidi zaten açık yazıyor nereden kontrol ediliyor Bootloader kilidi açık olduğundan Genişletmek için tıkla... Telefonu açarken yukarıda ya da aşağıda markanın olduğu yerde bir açılmış kilit gözüküyor ise açıktır.
587849 dedi: Onlar açık Bootloader telefonu açtığımızda bir kilit açık gözükmekte bilmiyorumda Nasıl kontrol ediliyor ki OEM kilidi zaten açık yazıyor nereden kontrol ediliyor Bootloader kilidi açık olduğundan Genişletmek için tıkla... Telefonu açarken yukarıda ya da aşağıda markanın olduğu yerde bir açılmış kilit gözüküyor ise açıktır.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 5 Ekim 2022 #17 449643 dedi: En kısa yolu telefonunuzu yeniden başlatın. Ekranda açılmış kilit veya kapalı kilit simgesi göreceksiniz. Açık kilit simgesi varsa açıktır. Genişletmek için tıkla... açık öyle gözükmekte ama erorr vermişti yazılım atarken
449643 dedi: En kısa yolu telefonunuzu yeniden başlatın. Ekranda açılmış kilit veya kapalı kilit simgesi göreceksiniz. Açık kilit simgesi varsa açıktır. Genişletmek için tıkla... açık öyle gözükmekte ama erorr vermişti yazılım atarken
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #18 587849 dedi: Açık öyle gözükmekte ama erorr vermişti yazılım atarken. Genişletmek için tıkla... Nasıl ROM attığınızı gösterir misiniz ekran görüntüleri ile.
587849 dedi: Açık öyle gözükmekte ama erorr vermişti yazılım atarken. Genişletmek için tıkla... Nasıl ROM attığınızı gösterir misiniz ekran görüntüleri ile.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 5 Ekim 2022 #19 OverRar00 dedi: Telefonu açarken yukarıda ya da aşağıda markanın olduğu yerde bir açılmış kilit gözüküyor ise açıktır. Genişletmek için tıkla... ben şimdi masaüstüne atsam olur dimi yazılım dosyasını yoksa c ye klosör oluşturup dosyasıyı orayamı atsam
OverRar00 dedi: Telefonu açarken yukarıda ya da aşağıda markanın olduğu yerde bir açılmış kilit gözüküyor ise açıktır. Genişletmek için tıkla... ben şimdi masaüstüne atsam olur dimi yazılım dosyasını yoksa c ye klosör oluşturup dosyasıyı orayamı atsam
OverRar00 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 964 Çözümler 3 5 Ekim 2022 #20 587849 dedi: Ben şimdi masaüstüne atsam olur değil mi yazılım dosyasını yoksa C ye klasör oluşturup dosyasıyı orayamı atsam. Genişletmek için tıkla... Zaten bir klasör şeklinde çıkıyor. C ye direk aktarın sonra programa gösterip clean all ı seçin.
587849 dedi: Ben şimdi masaüstüne atsam olur değil mi yazılım dosyasını yoksa C ye klasör oluşturup dosyasıyı orayamı atsam. Genişletmek için tıkla... Zaten bir klasör şeklinde çıkıyor. C ye direk aktarın sonra programa gösterip clean all ı seçin.