C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Ağustos 2023 #1 Sorum yukarıdaki gibidir ROM ile yükleme şansı var mıdır? Özellikler: 3 GB RAM. 64 GB depolama alanı. MIUI sürüm ise şu an son sürüm (12.0.5) Şu anki Android sürümü Android 10. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2023
Sorum yukarıdaki gibidir ROM ile yükleme şansı var mıdır? Özellikler: 3 GB RAM. 64 GB depolama alanı. MIUI sürüm ise şu an son sürüm (12.0.5) Şu anki Android sürümü Android 10.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Ağustos 2023 #2 Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin.
Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Ağustos 2023 #3 364809 dedi: Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Google pixel mi bu? 364809 dedi: Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... IMEI sıkıntısı olur mu? 364809 dedi: Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada mısın?
364809 dedi: Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Google pixel mi bu? 364809 dedi: Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... IMEI sıkıntısı olur mu? 364809 dedi: Redmi 9C ROMs, Kernels, Recoveries, & Other Develo Improve your Redmi 9C's battery life, performance, and look by rooting it and installing a custom ROM, kernel, and more. forum.xda-developers.com Android 12 ROM'lar cihazın için mevcut, yükleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Orada mısın?
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Ağustos 2023 #4 Cicenes35 dedi: Google pixel mi bu? Genişletmek için tıkla... ROM olarak bahsediyor ise AOSP arayüzü bunlar. Cicenes35 dedi: IMEI sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Net bir şey diyemem, MTK cihaz sonuçta.
Cicenes35 dedi: Google pixel mi bu? Genişletmek için tıkla... ROM olarak bahsediyor ise AOSP arayüzü bunlar. Cicenes35 dedi: IMEI sıkıntısı olur mu? Genişletmek için tıkla... Net bir şey diyemem, MTK cihaz sonuçta.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 26 Ağustos 2023 #5 364809 dedi: ROM olarak bahsediyor ise AOSP arayüzü bunlar. Net bir şey diyemem, MTK cihaz sonuçta. Genişletmek için tıkla... Abim benim Android 12 içinbana güzel bir ROM seçebilir misin pek bilgili değilim sitede ilk kez görüyorum ve çok karışık görünüyor.
364809 dedi: ROM olarak bahsediyor ise AOSP arayüzü bunlar. Net bir şey diyemem, MTK cihaz sonuçta. Genişletmek için tıkla... Abim benim Android 12 içinbana güzel bir ROM seçebilir misin pek bilgili değilim sitede ilk kez görüyorum ve çok karışık görünüyor.
Pinocchio Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 15 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #6 Cicenes35 dedi: Abim benim Android 12 içinbana güzel bir ROM seçebilir misin pek bilgili değilim sitede ilk kez görüyorum ve çok karışık görünüyor. Genişletmek için tıkla... https://forum.xda-developers.com/t/...9c-9-activ-garden-updated-22-04-2022.4358313/ Tavsiyem Android 12'ye yükseltme telefonun yavaş çalışır. Custom ROM kurmayı bilmiyorsan telefonunu geri döndürülemez şekilde bozabilirsin aldığın riske değmez. Kurmak için internetten biraz araştır genelde ROM'ların hepsi benzer şekilde yüklenir.
Cicenes35 dedi: Abim benim Android 12 içinbana güzel bir ROM seçebilir misin pek bilgili değilim sitede ilk kez görüyorum ve çok karışık görünüyor. Genişletmek için tıkla... https://forum.xda-developers.com/t/...9c-9-activ-garden-updated-22-04-2022.4358313/ Tavsiyem Android 12'ye yükseltme telefonun yavaş çalışır. Custom ROM kurmayı bilmiyorsan telefonunu geri döndürülemez şekilde bozabilirsin aldığın riske değmez. Kurmak için internetten biraz araştır genelde ROM'ların hepsi benzer şekilde yüklenir.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 26 Ağustos 2023 #7 Cicenes35 dedi: Abim benim Android 12 içinbana güzel bir ROM seçebilir misin pek bilgili değilim sitede ilk kez görüyorum ve çok karışık görünüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı ROM en az sorunlu gibi duruyor, yine de parmak izinin çalışmayacağını bilin. Cihaz MTK oldugu için costum ROM'lar stok kadar stabil çalışmaz kanımca, yine de deneyebilirsiniz.
Cicenes35 dedi: Abim benim Android 12 içinbana güzel bir ROM seçebilir misin pek bilgili değilim sitede ilk kez görüyorum ve çok karışık görünüyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı ROM en az sorunlu gibi duruyor, yine de parmak izinin çalışmayacağını bilin. Cihaz MTK oldugu için costum ROM'lar stok kadar stabil çalışmaz kanımca, yine de deneyebilirsiniz.
U UstaGT Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 319 Çözümler 2 27 Ağustos 2023 #8 Cicenes35 dedi: Sorum yukarıdaki gibidir ROM ile yükleme şansı var mıdır? Özellikler: 3 GB RAM. 64 GB depolama alanı. MIUI sürüm ise şu an son sürüm (12.0.5) Şu anki Android sürümü Android 10. Genişletmek için tıkla... Kanka Huawei Y5 ne yaptın ben söyledim akıllandın herhalde
Cicenes35 dedi: Sorum yukarıdaki gibidir ROM ile yükleme şansı var mıdır? Özellikler: 3 GB RAM. 64 GB depolama alanı. MIUI sürüm ise şu an son sürüm (12.0.5) Şu anki Android sürümü Android 10. Genişletmek için tıkla... Kanka Huawei Y5 ne yaptın ben söyledim akıllandın herhalde
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.036 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Ağustos 2023 #9 UstaGT dedi: Kanka Huawei Y5 ne yaptın ben söyledim akıllandın herhalde Genişletmek için tıkla... Yok aga bu benim babamın telefonu
UstaGT dedi: Kanka Huawei Y5 ne yaptın ben söyledim akıllandın herhalde Genişletmek için tıkla... Yok aga bu benim babamın telefonu