Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 19 Eylül 2021 #1 Merhabalar, bugün telefonuma Clash Royale indirmek için girdim ve alt tarafta 'başka Bir uygulamanın Google Play'a erisiminizi engellediği görünüyor' benzeri bir şey yazdı. Ne yapayım Telefon: Xiaomi Redmi 9C Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2021
Merhabalar, bugün telefonuma Clash Royale indirmek için girdim ve alt tarafta 'başka Bir uygulamanın Google Play'a erisiminizi engellediği görünüyor' benzeri bir şey yazdı. Ne yapayım Telefon: Xiaomi Redmi 9C
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 17 Ekim 2021 #2 Aynı sorun bende de var. Sorunu çözdünüz mü hocam?
Enes zrsz Hectopat Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 383 17 Ekim 2021 #3 Kerm_e dedi: Aynı sorun bende de var. Sorunu çözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam valla kimse bişey yazmadı bende bişey yapamadım. Ama bu yazı gelmiyor artık
Kerm_e dedi: Aynı sorun bende de var. Sorunu çözdünüz mü hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam valla kimse bişey yazmadı bende bişey yapamadım. Ama bu yazı gelmiyor artık