N nogest Yoctopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Haziran 2022 #1 Telefonumun saat 19.00'da şarjı bitti ve kapandı şu an açılmıyor şarjda beklettim kablom çalışıyor ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022
Telefonumun saat 19.00'da şarjı bitti ve kapandı şu an açılmıyor şarjda beklettim kablom çalışıyor ne yapmalıyım?
inflexible Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 1.148 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #2 nogest dedi: Telefonumun saat 19.00'da şarjı bitti ve kapandı şu an açılmıyor şarjda beklettim kablom çalışıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nogest dedi: Telefonumun saat 19.00'da şarjı bitti ve kapandı şu an açılmıyor şarjda beklettim kablom çalışıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Haziran 2022 #3 Birçok olasılık var bunlardan aklıma gelenler şunlar -Şarj Soketi bozuk olabilir -Anakart gitmiş olabilir -Ekran gitmiş olabilir -Batarya ile devre arasında temassızlık olabilir
Birçok olasılık var bunlardan aklıma gelenler şunlar -Şarj Soketi bozuk olabilir -Anakart gitmiş olabilir -Ekran gitmiş olabilir -Batarya ile devre arasında temassızlık olabilir