Xiaomi Redmi 9T güncelleme sonrası Wi-Fi ve SIM görmüyor

ThTahaR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba elimde Xiaomi Redmi 9T var. Güncelledim. MIUI 14. sonra telefonda Wi-Fi SIM kartı falan görmüyor. Çözümü nedir?

Hard reset atın gerçi hard reset sadece Android güncellemeleri için ama yine de atın telefonda rahatlamış olur

Yazılımdan reset işe yararmı
Büyük oranda işe yarar, yedekleme yapın, ilk ayarlardan fabrika ayarlarına döndürün sonra sağlam olsun diye tuşlu format atın iki kere atmış olacaksınız sonra temiz kurulum yapın telefon rahatlar.

Olmadı maalesef simi görmüyor Wi-Fi açılmıyor IMEI gitmiş olabilir mi kaçak telefon

Olmadı maalesef simi görmüyor Wi-Fi açılmıyor IMEI gitmiş olabilir mi kaçak telefon

Tahminimce telefona imei çakılmış ve Xiaomi telefonlara yapılan imei işleminde telefonu sıfırlarsanız ya da güncelleme yaparsanız imei silinir. Aynısını yaşadım.

Tahminimce telefona IMEI çakılmış ve Xiaomi telefonlara yapılan IMEI işleminde telefonu sıfırlarsanız ya da güncelleme yaparsanız IMEI silinir. Aynısını yaşadım.

Çözüm IMEI atmakmı

Evde yapılabilir mi yani telefoncuya gidip 400 300 vermek zorunda mıyım peki.

Öğrendikten sonra evde yapılabilir fakat bir video izledim hadi yapalım demelik bir şey değil ayrıca TR cihazı olan başka eski bir telefona ihtiyacınız var tuşlu telefon ile yaparlar genelde. Siz güvenilir bir yere verin sağlamında yapsınlar yoksa iyi sinyal almama gibi problemler olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…