E Emres1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #1 Sorum başlıktaki gibi, kişiler bir Gmail hesabına bağlı ya da cihaza bağlı yazıyor, bunu SIM karta nasıl aktarırım?
Sorum başlıktaki gibi, kişiler bir Gmail hesabına bağlı ya da cihaza bağlı yazıyor, bunu SIM karta nasıl aktarırım?
edrfm19 Femtopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #2 Ayarlardan hesaplar veya senkronize kısmı olması lazım. Google e-postan üzerinden senkronize yani aktarım yapabiliyorsun diye biliyorum.
Ayarlardan hesaplar veya senkronize kısmı olması lazım. Google e-postan üzerinden senkronize yani aktarım yapabiliyorsun diye biliyorum.
E Emres1 Centipat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 551 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #3 edrfm19 dedi: Ayarlardan hesaplar veya senkronize kısmı olması lazım. Google e-postan üzerinden senkronize yani aktarım yapabiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam e postada çok az kişi varmış hepsini cihaza aktardım şuan cihazda var kişiler sadece.
edrfm19 dedi: Ayarlardan hesaplar veya senkronize kısmı olması lazım. Google e-postan üzerinden senkronize yani aktarım yapabiliyorsun diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam e postada çok az kişi varmış hepsini cihaza aktardım şuan cihazda var kişiler sadece.