SJSJSJ MEN Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi telefonumun performansını artırmak için Custom ROM atmayı düşünüyorum sıfırlamadan atılır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Şubat 2025
Başlıkta da gördüğünüz gibi telefonumun performansını artırmak için Custom ROM atmayı düşünüyorum sıfırlamadan atılır mı?
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.295 Çözümler 45 Yer Bursa 16 Şubat 2025 #2 SJSJSJ MEN dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi telefonumun performansını artırmak için Custom ROM atmayı düşünüyorum sıfırlamadan atılırmı. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi kapalıysa yapamazsın. Temiz kurulum olmadan ROM'lar stabil çalışmaz sorun yaşaman muhtemel yani sorunun cevabı hayır.
SJSJSJ MEN dedi: Başlıkta da gördüğünüz gibi telefonumun performansını artırmak için Custom ROM atmayı düşünüyorum sıfırlamadan atılırmı. Genişletmek için tıkla... Bootloader kilidi kapalıysa yapamazsın. Temiz kurulum olmadan ROM'lar stabil çalışmaz sorun yaşaman muhtemel yani sorunun cevabı hayır.