Belki benimki öyle değildir sonuçta model farklı diyeceğim ama bende telefon konusunda çok deneyimsizim 7-8 yıl boyunca sadece General Mobile GM8 kullandım.
Yok markanın temel amacı en düşük maliyetten telefon üretmek. Hatta Note 7, Note serisindeki en stabil ve sorunsuz cihaz. Abimde 8 vardı sorunlarından satmak zorunda kaldı.
Yok markanın temel amacı en düşük maliyetten telefon üretmek. Hatta Note 7, Note serisindeki en stabil ve sorunsuz cihaz. Abimde 8 vardı sorunlarından satmak zorunda kaldı.
Xiaomi Redmi'ye haksızlık edildiği düşünüyorum. Bence harika cihazlar üretiyor. Evet bazı telefonlarında sıkıntılar var ama tüm Redmi'ler için geçerli değil bu. Özellikle Note 9'lar ve Note 10 modelleri ile kendini daha da geliştirdiğini düşünüyorum.
Ben bu güncellemeyi de yaptım. MIUI 13, Android 12 gelince onu da yapacağım. Bazı telefonlarda güncelleme yapınca donma, kasma, takılma olduğu söyleniyor bu telefonda böyle bir sorun yok. (Note 10S'de de böyle.)
Bir kampanya üzerine Redmi 9T almaya karar verdim. Ön kamerası kötüymüş ve sıfırdan 100e şarj olma süresi 3 saatmiş. Bu süre biraz fazla geldi onun dışında gözüme batan kötü bir yönünü göremedim sizce üzer mi?