DavutYK Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 3 5 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar ürünü aldım içinden sarj cihazı çıkmadı ben de Samsung sarj aletinden sarj etmek istedim ama hiçbir şekilde sarj olmuyor. Işık yanmıyor nedir sebebi bilen var mı? Bu gidişle değiştireceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2019
Arkadaşlar ürünü aldım içinden sarj cihazı çıkmadı ben de Samsung sarj aletinden sarj etmek istedim ama hiçbir şekilde sarj olmuyor. Işık yanmıyor nedir sebebi bilen var mı? Bu gidişle değiştireceğim.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 5 Kasım 2019 #2 Düşük amperli başka adaptörlerle deneyin. Artı 0 Eksi
R Red Switch Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #3 Şarj fullendiğinde de ışıklar sönüyor. Belki şarj full gelmiştir. Artı 0 Eksi
KS KS DavutYK Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 3 5 Kasım 2019 #4 bursia dedi: Şarj fullendiğinde de ışıklar sönüyor. Belki şarj full gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta çalışmıyor ama şuanda bitti sarjı. siz neyle sarj ediyorsunuz bluethot açık oluyor mu bide sarj edince İbrahim Zdemir dedi: Düşük amperli başka adaptörlerle deneyin. Genişletmek için tıkla... sen nasıl sarj ediyorsun Artı 0 Eksi
bursia dedi: Şarj fullendiğinde de ışıklar sönüyor. Belki şarj full gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta çalışmıyor ama şuanda bitti sarjı. siz neyle sarj ediyorsunuz bluethot açık oluyor mu bide sarj edince İbrahim Zdemir dedi: Düşük amperli başka adaptörlerle deneyin. Genişletmek için tıkla... sen nasıl sarj ediyorsun
R Red Switch Megapat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 602 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2019 #5 DavutYK dedi: Kulaklıkta çalışmıyor ama şuanda bitti sarjı. siz neyle sarj ediyorsunuz bluethot açık oluyor mu bide sarj edince sen nasıl sarj ediyorsun Genişletmek için tıkla... Ben çinden gelen dandik micro usb kablo ve orjinal General Mobile 4G şarjıyla şarj ediyorum. Farklı kablo ve şarj aleti ile deneyiniz. Artı 0 Eksi
DavutYK dedi: Kulaklıkta çalışmıyor ama şuanda bitti sarjı. siz neyle sarj ediyorsunuz bluethot açık oluyor mu bide sarj edince sen nasıl sarj ediyorsun Genişletmek için tıkla... Ben çinden gelen dandik micro usb kablo ve orjinal General Mobile 4G şarjıyla şarj ediyorum. Farklı kablo ve şarj aleti ile deneyiniz.
KS KS DavutYK Centipat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 3 5 Kasım 2019 #6 bursia dedi: Ben çinden gelen dandik micro usb kablo ve orjinal General Mobile 4G şarjıyla şarj ediyorum. Farklı kablo ve şarj aleti ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Usta ne yapsam olmuyor değiştiricem artık Artı 0 Eksi
bursia dedi: Ben çinden gelen dandik micro usb kablo ve orjinal General Mobile 4G şarjıyla şarj ediyorum. Farklı kablo ve şarj aleti ile deneyiniz. Genişletmek için tıkla... Usta ne yapsam olmuyor değiştiricem artık