uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #11 XEfe.Bey dedi: Vallahi hiç zannetmiyorum asla almazlar bir bahane bulup suçu sana atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bize öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
XEfe.Bey dedi: Vallahi hiç zannetmiyorum asla almazlar bir bahane bulup suçu sana atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Bize öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #12 uyelbl dedi: Bize öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın arka tarafını bir atar mısın?
uyelbl dedi: Bize öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kulaklığın arka tarafını bir atar mısın?
uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #13 XEfe.Bey dedi: Kulaklığın arka tarafını bir atar mısın? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 16201306241831476368875173919863.jpg 98,2 KB · Görüntüleme: 354
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #14 Orijinal evet bu kulaklık ama neden böyle bir şey yaptı anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
M Makhan Femtopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #15 uyelbl dedi: Bize öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Vücut ile direkt temas olan ürünleri iade almıyorlar diye biliyorum.Zaten bu durum Turkcell de var ama vodafone a da çok güvenilmez.
uyelbl dedi: Bize öyle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Vücut ile direkt temas olan ürünleri iade almıyorlar diye biliyorum.Zaten bu durum Turkcell de var ama vodafone a da çok güvenilmez.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #16 Makhan dedi: Vücut ile direkt temas olan ürünleri iade almıyorlar diye biliyorum. Zaten bu durum Turkcell de var ama Vodafone'a da çok güvenilmez. Genişletmek için tıkla... Bilerek satıyorlar buna güvenip baksana herkeste aynı sorun belliki üretim hatası ama kimse malının arkasında durmuyor.
Makhan dedi: Vücut ile direkt temas olan ürünleri iade almıyorlar diye biliyorum. Zaten bu durum Turkcell de var ama Vodafone'a da çok güvenilmez. Genişletmek için tıkla... Bilerek satıyorlar buna güvenip baksana herkeste aynı sorun belliki üretim hatası ama kimse malının arkasında durmuyor.
uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #17 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et uyelbl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözüm bu videoda bende 2 denemede oldu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et uyelbl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözüm bu videoda bende 2 denemede oldu.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Mayıs 2021 #18 uyelbl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm bu videoda bende 2 denemede oldu. Genişletmek için tıkla... Bir de ben deneyim inşallah olur. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2021
uyelbl dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çözüm bu videoda bende 2 denemede oldu. Genişletmek için tıkla... Bir de ben deneyim inşallah olur.
uyelbl Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #19 XEfe.Bey dedi: Bir de ben deneyim inşallah olur. Genişletmek için tıkla... Oldu mu?
La_guerre Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #20 Oldu.