Benq Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #1 Bluetooth'lu kulaklık arıyorum ama tam olarak emin olamadım. Ağrı vs. yapar mı diye korkuyorum. Kullanan ya da deneyimlemiş birileri varsa destek olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2022
Bluetooth'lu kulaklık arıyorum ama tam olarak emin olamadım. Ağrı vs. yapar mı diye korkuyorum. Kullanan ya da deneyimlemiş birileri varsa destek olursa sevinirim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 12 Mayıs 2022 #2 Önerim bu. Haylou Mavi Moripods Bluetooth V5.2 Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Haylou Mavi Moripods Bluetooth V5.2 Kablosuz Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Önerim bu. Haylou Mavi Moripods Bluetooth V5.2 Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Haylou Mavi Moripods Bluetooth V5.2 Kablosuz Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com