Xiaomi Redmi Curved 200Hz 2K alınır mı?

wolfteam kurdu

Centipat
Daha fazla  
2K monitör fiyatı uygun geldi RTX 4060 sorun yaşamazsam almayı düşünüyorum alınır mı?

Sistem özellikleri.
AMD Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime A620M-K
XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) DDR5 6400 MHz CL32.
ASUS RTX 4060 Ti white OC Edition dua.

2K monitör fiyatı uygun geldi RTX 4060 sorun yaşamazsam almayı düşünüyorum alınır mı?

Sistem özellikleri.
AMD Ryzen 5 7500F.
ASUS Prime A620M-K
XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) DDR5 6400 MHz CL32.
ASUS RTX 4060 Ti white OC Edition dua.
Böyle bir sisteme 2K çözünürlük fazla gelir bence 1080p bir monitör almalısın onun dışında attığın monitörün ms değeri çok fazla.

Kullanıyorum, gayet iyi hocam ultrawide diye aldım. Ultrawide cidden ayrı bir deneyim, çok hoş. Ghosting neredeyse yok, black smearing VA panel olduğu için var. Renk ayarı ile minimum değere düşüyor.

Ucuz çünkü çöpün teki. RTX 4060 için 2K monitör alınmaz zaten.
Çöpün teki falan değil, kullandığı panel gayet kaliteli. Monitör üreticileri genellikle kendi panellerini kullanmazlar. Ki bu monitor 1080P.

Böyle bir sisteme 2K çözünürlük fazla gelir bence 1080p bir monitör almalısın onun dışında attığın monitörün ms değeri çok fazla.
MS değeri çok fazla demişsin de o 1 MS diye satılan monitörlerin hepsi MPRT değeri.

Buyur test et kendi monitörünün MPRT değerini.

Zaten 1 MS (MPRT) diye satılırlar. 1 MPRT, 4 GTG'ye eşittir. Kendi aldığın MS değeri farklı. Bu monitör de 1 MS MPRT diye geçiyor ama satıcı normal MS değerini koymuş başlığa, MPRT değerini yazmak pazarlama taktiğidir. Pazarlama taktiklerinin kölesi olmayın lütfen.

Kullandığı panel de bu. AUO panel, gayet kaliteli panellerden biri.

Son düzenleme:
Kullanıyorum, gayet iyi hocam ultrawide diye aldım. Ultrawide cidden ayrı bir deneyim, çok hoş. Ghosting neredeyse yok, Black smearing VA panel olduğu için var. Renk ayarı ile minimum değere düşüyor.

Çöpün teki falan değil, kullandığı panel gayet kaliteli. Monitör üreticileri genellikle kendi panellerini kullanmazlar. Ki bu monitor 1080p.

Ms değeri çok fazla demişsin de o 1 ms diye satılan monitörlerin hepsi MPRT değeri.

Buyur test et kendi monitörünün MPRT değerini.

Zaten 1 ms (MPRT) diye satılırlar. 1 MPRT, 4 GtG'ye eşittir. Kendi aldığın ms değeri farklı. Bu monitör de 1 ms MPRT diye geçiyor ama satıcı normal ms değerini koymuş başlığa, MPRT değerini yazmak pazarlama taktiğidir. Pazarlama taktiklerinin kölesi olmayın lütfen.

Kullandığı panel de bu. Auo panel, gayet kaliteli panellerden biri.

Monitör 2560 X 1080.

Ucuz çünkü çöpün teki. RTX 4060 için 2K monitör alınmaz zaten.

2K monitörlerde test videoları ayarlar yüksek RTX açık DLSS kalitede 60 üstü veriyor genel olarak.

Monitör 2560 X 1080.

2K monitörlerde test videoları ayarlar yüksek RTX açık DLSS kalitede 60 üstü veriyor genel olarak.
1080P+ diye geçiyor. Ne 2K, ne 1080P. Benim renk ayarlarımı vereyim size, çok net güzel bir görüntü alıyorsunuz, çok canlı bir monitör.

Ultrawide olduğu için hikayeli oyunlarda falan çok daha rahat oluyor. Ekranın tamamına yayılıyor oyun ve müthiş bir deneyim sunuyor. Görüntü kalitesi olarak var.

Teşekkür ederim.

1080p+ diye geçiyor. Ne 2K, ne 1080p. Benim renk ayarlarımı vereyim size, çok net güzel bir görüntü alıyorsunuz, çok canlı bir monitör.

Renk ayarlarını da paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı