Xiaomi Redmi Mi 9 ''this device is locked'' hatası veriyor

a.s.a.p rocky

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışından Redmi Mi 9 cihaz geldi fakat cihazda 'this device is locked' hatası vardır, ben bunu nasıl atlatabilirim?

Cihaz yeni mi geldi, imei ile alakalı olmasın?

Hocam durumunuz bunun gibi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kısmen evet ben sadece mi hesabının şifresini bilmiyorum ve bunu bypass etmek istiyorum.

Hocam bu konuyu bir inceleyin:

Hocam belirttiğiniz konuda ki mağdur arkadaş mi şifresini biliyor ben bilmiyorum.

Belirtilen link üzerinden değiştiremiyor musunuz? O zaman halihazırdaki mi hesabınızın şifresini şuan kullandığınız telefondan değiştirin. Xiaomi cihaz kullanmadım ama çokta zor olmadığını düşünüyorum açmanın.

Hocam cihaz yurt dışından geldiği için mi hesabıyla alakalı yapabileceğim hiçbir imkan yok.

Hocam cihaz yurt dışından geldiği için mi hesabıyla alakalı yapabileceğim hiçbir imkan yok.
Hocam o zaman ben de bilmiyorum tam olarak ne yapılacağını. Attığım kaynaklar yardımcı olmadıysa bir telefoncuya götürün ne yapılacağını bilen biri olduğu için size yardım edecektir.

Ayrıca telefonu açtıktan sonra imei atayacaksanız veya hyperos güncellemesi yapacaksanız bootloader kilidini açmanız gerekiyor haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…