Alo ben Emre abin Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Bursa 9 Ağustos 2020 #31 302322 dedi: Mi 10 Lite araştırdım ve ısınma sorunu sensör sorunu olduğunu öğrendim fikrimi değiştiresim var Redmi Note 9 Pro'ya. Genişletmek için tıkla... A71'de kalitelidir ona da bir bakabilirsin? 302322 dedi: Mi 10 Lite araştırdım ve ısınma sorunu sensör sorunu olduğunu öğrendim fikrimi değiştiresim var Redmi Note 9 Pro'ya. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy A71 (SM-A715F) Cep Telefonu Samsung Galaxy A71 SM-A715F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Burdan özelliklerine bakabilirsin donanımı iyidir 8 GB RAM var telefonda. Samsung'un RAM'leri kalitelidir zaten kasma sorunu yaşamazsın. A71 öneririm. Redmi'ye paranı kaptırma.
302322 dedi: Mi 10 Lite araştırdım ve ısınma sorunu sensör sorunu olduğunu öğrendim fikrimi değiştiresim var Redmi Note 9 Pro'ya. Genişletmek için tıkla... A71'de kalitelidir ona da bir bakabilirsin? 302322 dedi: Mi 10 Lite araştırdım ve ısınma sorunu sensör sorunu olduğunu öğrendim fikrimi değiştiresim var Redmi Note 9 Pro'ya. Genişletmek için tıkla... Samsung Galaxy A71 (SM-A715F) Cep Telefonu Samsung Galaxy A71 SM-A715F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Burdan özelliklerine bakabilirsin donanımı iyidir 8 GB RAM var telefonda. Samsung'un RAM'leri kalitelidir zaten kasma sorunu yaşamazsın. A71 öneririm. Redmi'ye paranı kaptırma.
3 302322 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 724 Çözümler 1 9 Ağustos 2020 #32 Xiaomi telefonların yazılım sorunları var mı? Piyasada adam akıllı telefon yok ya A71 iyi telefon fakat çok şikayetçi olanlar var Redmi'ye paranı kaptırma neden dedin Note 9 Pro iyi bir cihaz bence.
Xiaomi telefonların yazılım sorunları var mı? Piyasada adam akıllı telefon yok ya A71 iyi telefon fakat çok şikayetçi olanlar var Redmi'ye paranı kaptırma neden dedin Note 9 Pro iyi bir cihaz bence.