Her konuya 10C yazmana gerek yok. Sen kullanıyorsun diye herkesin kullanmasına da gerek yokNote 10 C BENCE diğer 2 cihaza o kadar para vermeye gerek yok..
Note 10 5G (6/128) mi Note 10s (8/128) mi?
Her konuya 10C yazmana gerek yok. Sen kullanıyorsun diye herkesin kullanmasına da gerek yok?
Ben kullanıyorum diye yazdım mı hayır yazmadım şu an 4/128 olan modeli 4900 civarlarında dolar kuru 18 lira iken alınacak mantıklı cihaz neden mantıklı diyorum biliyor musun işlemcisi için SD 680 g var ekran özelliği düşük ama işlemcisi iyi 6 nanometre ısınmaz kasmaz pbgt gibi oyunlarda 60 FPS sabit oynarsın lütfen gidip işlemci bilginizi genişletin ve piyasaya hakim olun.
İşlemci bilgisi iyi olan arkadaşın üstünde yanlış bilgi yazıyorBen kullanıyorum diye yazdım mı hayır yazmadım şu an 4/128 olan modeli 4900 civarlarında dolar kuru 18 lira iken alınacak mantıklı cihaz neden mantıklı diyorum biliyor musun işlemcisi için SD 680 g var ekran özelliği düşük ama işlemcisi iyi 6 nanometre ısınmaz kasmaz pbgt gibi oyunlarda 60 FPS sabit oynarsın lütfen gidip işlemci bilginizi genişletin ve piyasaya hakim olun.
SD 680 4 g yazacaktım işlemcisi Redmi Note 10 Pro'dan bir tık iyi bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.