Xiaomi Redmi Note 10 5G vs Xiaomi Redmi Note 10s

Yanlış bilgi
Her konuya 10C yazmana gerek yok. Sen kullanıyorsun diye herkesin kullanmasına da gerek yok :D?

Ben kullanıyorum diye yazdım mı hayır yazmadım şu an 4/128 olan modeli 4900 civarlarında dolar kuru 18 lira iken alınacak mantıklı cihaz neden mantıklı diyorum biliyor musun işlemcisi için SD 680 g var ekran özelliği düşük ama işlemcisi iyi 6 nanometre ısınmaz kasmaz pbgt gibi oyunlarda 60 FPS sabit oynarsın lütfen gidip işlemci bilginizi genişletin ve piyasaya hakim olun.

Ben kullanıyorum diye yazdım mı hayır yazmadım şu an 4/128 olan modeli 4900 civarlarında dolar kuru 18 lira iken alınacak mantıklı cihaz neden mantıklı diyorum biliyor musun işlemcisi için SD 680 g var ekran özelliği düşük ama işlemcisi iyi 6 nanometre ısınmaz kasmaz pbgt gibi oyunlarda 60 FPS sabit oynarsın lütfen gidip işlemci bilginizi genişletin ve piyasaya hakim olun.

SD 680 4 g yazacaktım işlemcisi Redmi Note 10 Pro'dan bir tık iyi bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

SD 680 4 g yazacaktım işlemcisi Redmi Note 10 Pro'dan bir tık iyi bu arada.
İşlemci bilgisi iyi olan arkadaşın üstünde yanlış bilgi yazıyor :D.
Snapdragon 680, 732G'den iyi diyen birisi işlemci piyasasına hakim ol demek yerine öğrenmeye çalışsın.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı