Fatihh Özcan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 31 Mayıs 2021 #1 Telefon işlemcilerinden pek anlamıyorum. Sizce alınır mı? Alınmaz ise 3200 TL bütçede hangi telefonu önerirsiniz? Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Telefon işlemcilerinden pek anlamıyorum. Sizce alınır mı? Alınmaz ise 3200 TL bütçede hangi telefonu önerirsiniz? Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
1 197761 Kilopat Katılım 18 Ocak 2018 Mesajlar 441 Çözümler 3 31 Mayıs 2021 #2 Kullanım amacınız nedir? Oyun mu, gündelik mi? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2021
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 Fatihh Özcan dedi: Telefon işlemcilerinden pek anlamıyorum. Sizce alınır mı? Alınmaz ise 3200 TL bütçede hangi telefonu önerirsiniz? Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla telefonu uzun yıllar kullanacaksınız ve işlemcisinin iyi olmasını istiyorsunuz. Note 10 performanstan daha cok ekrana yonelen bir telefon. Size önerim G95 yonga seti ile Realme 7 olacaktır.
Fatihh Özcan dedi: Telefon işlemcilerinden pek anlamıyorum. Sizce alınır mı? Alınmaz ise 3200 TL bütçede hangi telefonu önerirsiniz? Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Xiaomi Redmi Note 10 128GB Yeşil Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla telefonu uzun yıllar kullanacaksınız ve işlemcisinin iyi olmasını istiyorsunuz. Note 10 performanstan daha cok ekrana yonelen bir telefon. Size önerim G95 yonga seti ile Realme 7 olacaktır.
Fatihh Özcan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 31 Mayıs 2021 #4 197761 dedi: Kullanım amacınız nedir? Oyun mu, gündelik mi? Genişletmek için tıkla... Daha çok gündelik amaçlı kullanacağım. Genelde 1-2 oyun oynuyorum .
197761 dedi: Kullanım amacınız nedir? Oyun mu, gündelik mi? Genişletmek için tıkla... Daha çok gündelik amaçlı kullanacağım. Genelde 1-2 oyun oynuyorum .
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #5 Fatihh Özcan dedi: Daha çok gündelik amaçlı kullanacağım. Genelde 1-2 oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız oyunları ve telefonu toplamda kaç yıl kullanacağınızı belirtir misiniz?
Fatihh Özcan dedi: Daha çok gündelik amaçlı kullanacağım. Genelde 1-2 oyun oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam oynadığınız oyunları ve telefonu toplamda kaç yıl kullanacağınızı belirtir misiniz?
Fatihh Özcan Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 31 Mayıs 2021 #6 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam oynadığınız oyunları ve telefonu toplamda kaç yıl kullanacağınızı belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun olarak Wild Rift Mobile Legends tarzı MOBA oyunları oynuyorum. 2-3 yıl kullanmak istiyorum .
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam oynadığınız oyunları ve telefonu toplamda kaç yıl kullanacağınızı belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oyun olarak Wild Rift Mobile Legends tarzı MOBA oyunları oynuyorum. 2-3 yıl kullanmak istiyorum .
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #7 Fatihh Özcan dedi: Oyun olarak Wild Rift Mobile Legends tarzı MOBA oyunları oynuyorum. 2-3 yıl kullanmak istiyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam o oyunlar pekte ağır oyunlar değiller. Performans olarak çok daha iyi; Realme 7 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Realme 7 64 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Ekran ve batarya olarak çok daha iyi; Samsung Galaxy M31s 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Samsung Galaxy M31s 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Fatihh Özcan dedi: Oyun olarak Wild Rift Mobile Legends tarzı MOBA oyunları oynuyorum. 2-3 yıl kullanmak istiyorum . Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış bilmiyorsam o oyunlar pekte ağır oyunlar değiller. Performans olarak çok daha iyi; Realme 7 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Realme 7 64 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Ekran ve batarya olarak çok daha iyi; Samsung Galaxy M31s 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Samsung Galaxy M31s 128 GB arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
astegon Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ocak 2020 Mesajlar 1.176 Çözümler 1 1 Haziran 2021 #8 Xiaomi'nin yıllardır çözülemeyen proximity sensor problemi yüzünden almazdım.