N NitoKemal Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Hangisini almalıyım ikisi de iyi gibi @moxxi babam mi Note 10 Lite gösterdi. Kafam karıştı hangisini alsam diye
Hangisini almalıyım ikisi de iyi gibi @moxxi babam mi Note 10 Lite gösterdi. Kafam karıştı hangisini alsam diye
G Gamerspro0064 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 242 24 Şubat 2021 #2 POCO X3 NFC almanı tavsiye ederim. Sadece rama bakılmamalı Xiaomi Mi Note 10 Lite (128 GB / 8 GB) - Poco X3 NFC (128 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Xiaomi Mi Note 10 Lite (128 GB / 8 GB) - Poco X3 NFC (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
POCO X3 NFC almanı tavsiye ederim. Sadece rama bakılmamalı Xiaomi Mi Note 10 Lite (128 GB / 8 GB) - Poco X3 NFC (128 GB) Karşılaştırması - Epey Epey - Xiaomi Mi Note 10 Lite (128 GB / 8 GB) - Poco X3 NFC (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırması www.epey.com
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.773 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #3 Mi Note 10 lite kullanıyorum şuan. Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim.
N NitoKemal Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 Pwieh dedi: Mi Note 10 lite kullanıyorum şuan. Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Aramalarda sıkıntı varmış düzeldimi acaba ?
Pwieh dedi: Mi Note 10 lite kullanıyorum şuan. Aklınızda soru varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Aramalarda sıkıntı varmış düzeldimi acaba ?
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 24 Şubat 2021 #5 İkiside benzer cihazlar ama Poco X3 bi tık daha iyi.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #6 NitoKemal dedi: Aramalarda sıkıntı varmış düzeldimi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi, POCO modelinin ömrünün pek olmadığını düşünüyorum. Kendim mi Note 10 Lite kullanıyorum, kavisli ekranı Premium hissiyatı veriyor. Sorunuz olursa cevaplarım.
NitoKemal dedi: Aramalarda sıkıntı varmış düzeldimi acaba? Genişletmek için tıkla... Bende düzeldi, POCO modelinin ömrünün pek olmadığını düşünüyorum. Kendim mi Note 10 Lite kullanıyorum, kavisli ekranı Premium hissiyatı veriyor. Sorunuz olursa cevaplarım.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.773 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #7 NitoKemal dedi: Aramalarda sıkıntı varmış düzeldimi acaba ? Genişletmek için tıkla... Sensörde hata yoktu, Google uygulamasında sıkıntı vardı ve evet düzeltildi.
NitoKemal dedi: Aramalarda sıkıntı varmış düzeldimi acaba ? Genişletmek için tıkla... Sensörde hata yoktu, Google uygulamasında sıkıntı vardı ve evet düzeltildi.
N NitoKemal Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 329 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #8 Pwieh dedi: Sensörde hata yoktu, Google uygulamasında sıkıntı vardı ve evet düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Sensörlemi alakalı bilmiyorum telefonları bilmem pek Telefon görüşmesi yaparken ekran kapanmadığı için tuşlara falan basılıyormuş
Pwieh dedi: Sensörde hata yoktu, Google uygulamasında sıkıntı vardı ve evet düzeltildi. Genişletmek için tıkla... Sensörlemi alakalı bilmiyorum telefonları bilmem pek Telefon görüşmesi yaparken ekran kapanmadığı için tuşlara falan basılıyormuş
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.773 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #9 NitoKemal dedi: Sensörlemi alakalı bilmiyorum telefonları bilmem pek Telefon görüşmesi yaparken ekran kapanmadığı için tuşlara falan basılıyormuş Genişletmek için tıkla... Sensör kulağı algilamadigi için telefon kulakta da olsa ekran kapanmıyordu ve bu Google uygulaması ile ilgiliydi. Düzeltildi.
NitoKemal dedi: Sensörlemi alakalı bilmiyorum telefonları bilmem pek Telefon görüşmesi yaparken ekran kapanmadığı için tuşlara falan basılıyormuş Genişletmek için tıkla... Sensör kulağı algilamadigi için telefon kulakta da olsa ekran kapanmıyordu ve bu Google uygulaması ile ilgiliydi. Düzeltildi.