Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Ağustos 2021 #11 Jean Valjean dedi: Yapma ya niye öyle oluyormuşki abimin arkadaşı liste attı oradan seçtim bu telefonu öyle olsa niye koysunlarki bilemedim. Genişletmek için tıkla... Karıştırmışım hocam atılıyor o modele kusura bakmayın. Ama Pro olana atılmıyor galiba (tam emin değilim) bu modelleri hep karıştırıyorum. @BERWAR hocam siz bilgisiniz bayağı bu IMEI konularında.
Jean Valjean dedi: Yapma ya niye öyle oluyormuşki abimin arkadaşı liste attı oradan seçtim bu telefonu öyle olsa niye koysunlarki bilemedim. Genişletmek için tıkla... Karıştırmışım hocam atılıyor o modele kusura bakmayın. Ama Pro olana atılmıyor galiba (tam emin değilim) bu modelleri hep karıştırıyorum. @BERWAR hocam siz bilgisiniz bayağı bu IMEI konularında.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.841 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #12 Redmi Note 10, Note 10 Pro, M11 Lite ve X3 Pro modellerine IMEI atılmıyor.