bugra123321 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Fastboot'tan modem dosyasını atıp nv data corrupted hatasını çözemiyorum telefonun arkasınıda sökemem ne yazikki locku nasıl açabilirim?
Arkadaşlar Fastboot'tan modem dosyasını atıp nv data corrupted hatasını çözemiyorum telefonun arkasınıda sökemem ne yazikki locku nasıl açabilirim?
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #2 bugra123321 dedi: Eki Görüntüle 2117135 Arkadaşlar Fastboot'tan modem dosyasını atıp nv data corrupted hatasını çözemiyorum telefonun arkasınıda sökemem ne yazikki locku nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Fastboot'taki sorun için bl kilidini açın. Bl kilidi açık olduğuna emin olun.
bugra123321 dedi: Eki Görüntüle 2117135 Arkadaşlar Fastboot'tan modem dosyasını atıp nv data corrupted hatasını çözemiyorum telefonun arkasınıda sökemem ne yazikki locku nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Fastboot'taki sorun için bl kilidini açın. Bl kilidi açık olduğuna emin olun.
bugra123321 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2024 #3 Ali_Toprak dedi: Fastboot'taki sorun için bl kilidini açın. Bl kilidi açık olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... bl kilidi nedir ?
Ali_Toprak dedi: Fastboot'taki sorun için bl kilidini açın. Bl kilidi açık olduğuna emin olun. Genişletmek için tıkla... bl kilidi nedir ?