Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Genel olarak ekran açmada sıkıntı yaşıyorum, çift tıklama ile açmada ve parmak izi ile açmada gözle görülür bir gecikme var. Parmak izini okuttuktan sonra telefon 3 4 saniye sonra açılıyor aynı şekilde ekrana çift tıklama da öyle.
Genel olarak ekran açmada sıkıntı yaşıyorum, çift tıklama ile açmada ve parmak izi ile açmada gözle görülür bir gecikme var. Parmak izini okuttuktan sonra telefon 3 4 saniye sonra açılıyor aynı şekilde ekrana çift tıklama da öyle.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.197 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 5 Ocak 2023 #2 Telefonunuzun sürümü kaç hocam? Ve yeterli depolama alanı var mı?
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #3 lastdarkwave dedi: Telefonunuzun sürümü kaç hocam? Ve yeterli depolama alanı var mı? Genişletmek için tıkla... tel daha sıfır ve yer var sürüm de en son sürüm.
lastdarkwave dedi: Telefonunuzun sürümü kaç hocam? Ve yeterli depolama alanı var mı? Genişletmek için tıkla... tel daha sıfır ve yer var sürüm de en son sürüm.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.197 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 5 Ocak 2023 #4 Arif Kemal dedi: tel daha sıfır ve yer var sürüm de en son sürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni sürümlerde benim telefon da gecikmeli açılıyordu bazı uygulamalar çalışmayabiliyordu. Eski sürümleri denemenizi öneririm.
Arif Kemal dedi: tel daha sıfır ve yer var sürüm de en son sürüm. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni sürümlerde benim telefon da gecikmeli açılıyordu bazı uygulamalar çalışmayabiliyordu. Eski sürümleri denemenizi öneririm.
Arif Kemal Hectopat Katılım 1 Aralık 2021 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #5 lastdarkwave dedi: Hocam yeni sürümlerde benim telefon da gecikmeli açılıyordu bazı uygulamalar çalışmayabiliyordu. Eski sürümleri denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... MIUI sürümünü mü Android sürümünü mü diyorsunuz.
lastdarkwave dedi: Hocam yeni sürümlerde benim telefon da gecikmeli açılıyordu bazı uygulamalar çalışmayabiliyordu. Eski sürümleri denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... MIUI sürümünü mü Android sürümünü mü diyorsunuz.
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.197 Çözümler 10 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 5 Ocak 2023 #6 Arif Kemal dedi: MIUI sürümünü mü Android sürümünü mü diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... MIUI sürümü hocam.
Arif Kemal dedi: MIUI sürümünü mü Android sürümünü mü diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... MIUI sürümü hocam.