Xiaomi Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Pl3x

Kilopat
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128 GB 8 GB RAM alınır mı? Kullanan arkadaşlar varsa uzun süreli kullanımlarda sıkıntı yaşadılar mı? Genel olarak bu modelde veya Xiaomi'de belirtebileceğiniz bir problem var mı, üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadım ama Poco x3 pro ile karşılaştırmak istiyorum. Note 10 pro'nun kamerası daha iyi iken x3 pro'nun işlemcisi daha iyi. Bir de fazladan Note 10'da amoled ekran var. Ekran ve kamera ile çok işin yoksa x3 pro'ya yönelmeni tavsiye ederim.

Kullanmadım ama Poco x3 pro ile karşılaştırmak istiyorum. Note 10 pro'nun kamerası daha iyi iken x3 pro'nun işlemcisi daha iyi. Bir de fazladan Note 10'da amoled ekran var. Ekran ve kamera ile çok işin yoksa x3 pro'ya yönelmeni tavsiye ederim.
Ekranı önemli buluyorum, kamerayla fazla işim olmasa da daha iyisi varken iyi olanı tercih ederim. X3 Pro yerine tercihim Note 10 Pro olur. Genelde A52 ile Note 10 Pro karşılaştırıyorlar ve A52 tavsiye ediliyor fakat bana niyeyse Note 10 Pro daha mantıklı bir seçimmiş gibi geliyor. Bu yüzden Note 10 Pro almam durumunda ne gibi sıkıntılarla karşılaşma ihtimalim var merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı