Xiaomi Redmi Note 10 Pro alınır mı?

Daha fazla  
256 GB alacağım 220'si falan dolu olur. Çok düzgün kullanamam. Şu anki telefonum Redmi Note 8 3 sene olmadan çöktü resmen. Şu anda ekran kilidini açarken bile arada gri ekran alıp 2-3 saniye bekliyor. Instagram, YouTube, Disney+, Spotify aktif kullanıyorum. Oyun Clash of Clans falan oynuyorum. LoL Wild Rift, PUBG Mobile gibi ağır oyunlar oynamıyorum. En az 3.5 sene götürür mü?

Bence götürür.Note 8 bile 3 sene cikartmissa not 10 pro icinden bile gecer.Bu arada not 10 pro sahibi bir arkadasim var ve gayet memnun.Pubg mobile gibi agir oyunlar oynamak isteseniz bile oynayacaginizi dusunuyorum

Hocam ben 2 senedir Redmi Note 10 Pro telefonunu kullanıyorum, bana göre gayet iyi ve hiçbir sorun çıkarmadı gerek oyun olarak gerek telefonu yormam açısından, bu telefon sizi rahat 4 5 sene götürür.

Alinir, f/p acidan mantikli bir cihaz.

Hocam ekran süresi eğer 120 Hz'ye alırsanız 8 saat gidiyor, 60 Hz'ye alırsanız 10 11 saat gidiyor. Eğer ekran parlaklığını azaltırsanız bu süre biraz daha uzuyor.
Şarj olarak, aktif olarak kullanırsanız 2 gün gidiyor normalde ben çok aktif kullanmam 3 gün rahat şarj etmeden kullanıyorum.

Pro modelleri iyi oluyor bende de note 9 pro var 3 sene doldu hala oyunlarda taş gibi şarjı da iyi kasma da yok(klasik xiaomici gibi oldu biraz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…