Merhabalar, 5 yıldır Samsung J7 Prime kullanıyorum. Eskidiği için yeni bir telefon alacağım. Çok fazla resim çeken veyahut Mobile oyunlar oynayan biri değilim. Genelde ders notları ve uygulamalar için kullanacağım. İşimi görür mü? Kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini belirtirse sevinirim.
Alınmaz. Kullanıyorum, nefret ediyorum bu telefondan. Ne kamerası güzel ne başka bir şeyi. Ön kamerası ceset gibi bembeyaz çekiyor çünkü renkleri algılayamıyor. Telefonla gelen ana uygulamalarda oyun reklamları görüyorsun
Kamera için alacaksan şahsen iPhone'a denk bir telefon yok, bunu bilmeni isterim. Fotoğraf falan çekmiyorum diyorsan bile bir telefonun kamerasının iyi olması önemli, arada sırada fotoğraf çekilmek istiyor insan ve bu telefon o fotoğrafı mahvetmeyi çok iyi yapıyor. Telefon hakkında merak ettiğin her şeyi cevaplarım. Yakında satıp iPhone'a geçiş yapacağım.
Alınmaz. Kullanıyorum, nefret ediyorum bu telefondan. Ne kamerası güzel ne başka bir şeyi. Ön kamerası ceset gibi bembeyaz çekiyor çünkü renkleri algılayamıyor. Telefonla gelen ana uygulamalarda oyun reklamları görüyorsun