Bu konudan 5-10 tane açıldığını ama hiçbirinin tartışılmadığını gördüm. 10-12K telefonlarda alınabilecek kamerası olsun, depolaması, RAM olsun her şeyi var. Deneyimleyebilen biri varsa avantajı-dezavantajını yazabilir mi?
Epeyde bakmıştım 10-12K arası, bunu bulabilmiştim en iyisi. Kamerası 108MP olması ilgimi çekmişti.
Kamera sensör kalitesini etkileyen birçok farklı etmen var, tek başına MP değeri üzeriden kesin bir yargıya varılamaz.Kamerası 108MP
Fazla abartılı bir yaklaşım.Kamerası süper zaten.
Kamera sensör kalitesini etkileyen birçok farklı etmen var, tek başına MP değeri üzeriden kesin bir yargıya varılamaz.
Fazla abartılı bir yaklaşım.
Kullandigin telefonlar neydi bilmiyorum ama S20 FE kullanmadigin kesin, cunku Note 10 Pro'daki ISOCELL HM2 ve Snapdragon 732G ikilisi, S20 FE'deki IMX555 ve Snapdragon 865 ikilisiyle bas edebilecek bir sey degil.Sanmıyorum çünkü kullandığım telefonlar arasında en iyi kamera buydu ama bu fiyattayken alınmaması gerektiğini söyledim zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.