6 690368 Centipat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 27 20 Temmuz 2023 #1 Telefonda Discord'da arkadaşimla konuşuyoruz, o konuşmaya başladığı an bende konuşuyorum. Ama benim sesim arkadaşıma gitmiyor. Neden olabilir? (sadece Discord'da oluyor). Telefonum Xiaomi Redmi Note 10 Pro.
Telefonda Discord'da arkadaşimla konuşuyoruz, o konuşmaya başladığı an bende konuşuyorum. Ama benim sesim arkadaşıma gitmiyor. Neden olabilir? (sadece Discord'da oluyor). Telefonum Xiaomi Redmi Note 10 Pro.
Hasan Erikli Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.472 Çözümler 15 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2023 #2 VocelJnsL dedi: Telefonda Discord'da arkadaşimla konuşuyoruz, o konuşmaya başladığı an bende konuşuyorum. Ama benim sesim arkadaşıma gitmiyor. Neden olabilir? (sadece Discord'da oluyor). Telefonum Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Genişletmek için tıkla... Arkada ses açık bir şey izliyor musun o yüzden oluyor onun dışında problemin neden kaynaklandığını tam anlamadım ama Discord ses ayarlarını da kontrol edebilirsin Discord'u sil yükle yapabilirsin.
VocelJnsL dedi: Telefonda Discord'da arkadaşimla konuşuyoruz, o konuşmaya başladığı an bende konuşuyorum. Ama benim sesim arkadaşıma gitmiyor. Neden olabilir? (sadece Discord'da oluyor). Telefonum Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Genişletmek için tıkla... Arkada ses açık bir şey izliyor musun o yüzden oluyor onun dışında problemin neden kaynaklandığını tam anlamadım ama Discord ses ayarlarını da kontrol edebilirsin Discord'u sil yükle yapabilirsin.