Xiaomi Redmi Note 10 Pro "main menu nv data corrupted" hatası

Daha fazla  
Arkadaşlar telefonuma 1 ay önce IMEI attırmıştım bugün yazılım güncelleme geldi bende yaptım. Sonda böyle bir hata veriyor reebot System deyince ana ekran 1-2 saniye geliyor sonra tekrar aynı yere atıyor yardım eder misiniz? Belirli bir yere kadar geldim fakat bu sefer de PC telefonu görmüyor. Bu arada telfon açılırken kilit simgesi açık.Aygıt yöneticisinde android yazısının altında ünlem simgesi var.

Son düzenleme:
Stock ROM indirin, Mi Flash ile flashlayın. Clean&Lock seçili olacak şekilde.

Hocam tam bu işlerden anlamıyorum biraz daha açarak yardımcı olur musunuz? Stock ROM nedir nereden indirilir?Yada hangi sürüm.
Hocam bilmiyorsanız bilen birine yaptırın cihaz brick olmasın bu arada sorunun kaynağı cihaza yetkisiz müdahaleden kaynaklı böyle durumlarda güncelleme desteği o cihaz için kesilir

Hocam bilmiyorsanız bilen birine yaptırın cihaz brick olmasın bu arada sorunun kaynağı cihaza yetkisiz müdahaleden kaynaklı böyle durumlarda güncelleme desteği o cihaz için kesilir
Hocam rom indirip üsteki denileni yapacaktım fakat ne bileyim siz böyle diyince ikileme düştüm.

Hocam brick nedir?

Brick, genellikle yazılım yüklemeleri sırasında oluşan bir sorundur. Örneğin kullandığınız cihazın yazılım yüklemesi yarıda kesilirse ve donanım, uygun yazılımlar tarafından desteklenemezse, cihazınız hiç açılmayabilir ya da normal şekilde çalışmayabilir.

Hocam rom indirip üsteki denileni yapacaktım fakat ne bileyim siz böyle diyince ikileme düştüm.

Hocam bu uyumlu olup olmama meselesi nedir ROM uyup uymadığımı.

Evet size bir site önerebilirim güvenilirdir diğer fake siteler ile karşılaşmazsınız

Hocam bu uyumlu olup olmama meselesi nedir ROM uyup uymadığımı.

Emin olmak için YouTube'dan yardım alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…