cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 21 Temmuz 2021 #1 Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8 GB RAM 128 GB ROM olan mı yoksa Xiaomi Mi 9T Pro mu?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #2 Donanım ve performans olarak Mi9T Pro avantajlı. Arka kamera, batarya ve ekran olarak Note 10 Pro avantajlı. Bunlar yerine ben A52 öneririm.
Donanım ve performans olarak Mi9T Pro avantajlı. Arka kamera, batarya ve ekran olarak Note 10 Pro avantajlı. Bunlar yerine ben A52 öneririm.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 25 Temmuz 2021 #3 BERWAR dedi: Donanım ve performans olarak Mi9t Pro avantajlı. Arka kamera, batarya ve ekran olarak Note 10 Pro avantajlı. Bunlar yerine ben A52 öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerin için telefon aldım zaten Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2021
BERWAR dedi: Donanım ve performans olarak Mi9t Pro avantajlı. Arka kamera, batarya ve ekran olarak Note 10 Pro avantajlı. Bunlar yerine ben A52 öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerin için telefon aldım zaten
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 Hangi telefonu aldınız? Hayırlı olsun.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 25 Temmuz 2021 #5 BERWAR dedi: Hangi telefonu aldınız? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Xiaomi Redmi Note 10 Pro aldım 8/128 GB olan modelini
BERWAR dedi: Hangi telefonu aldınız? Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Xiaomi Redmi Note 10 Pro aldım 8/128 GB olan modelini
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.218 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2021 #6 cLaww dedi: Teşekkür ederim Xiaomi Redmi Note 10 Pro aldım 8/128 GB olan modelini Genişletmek için tıkla... Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da.
cLaww dedi: Teşekkür ederim Xiaomi Redmi Note 10 Pro aldım 8/128 GB olan modelini Genişletmek için tıkla... Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da.
cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 30 Ağustos 2021 #7 YigitXS dedi: Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da. Genişletmek için tıkla... Konunun üstünden kaç gün geçmiş hocam. YigitXS dedi: Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da. Genişletmek için tıkla... Kızgın atmanıza gerek yok ki, kızılacak bir şey söylemedim telefonu almışım zaten ben konuda da Redmi Note 10 Pro vs. Mi9t Pro sormuşum. Öneri sormadım, hangisi diye sordum sonradan da kendi kararımı verip Redmi Note 10 Pro aldım. Son düzenleme: 30 Ağustos 2021
YigitXS dedi: Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da. Genişletmek için tıkla... Konunun üstünden kaç gün geçmiş hocam. YigitXS dedi: Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da. Genişletmek için tıkla... Kızgın atmanıza gerek yok ki, kızılacak bir şey söylemedim telefonu almışım zaten ben konuda da Redmi Note 10 Pro vs. Mi9t Pro sormuşum. Öneri sormadım, hangisi diye sordum sonradan da kendi kararımı verip Redmi Note 10 Pro aldım.
M MrLiver Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #8 YigitXS dedi: Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin tüm telefonlarında optimizasyon sorunu var. Yazılımı 5 para etmez kendim Mi 10T kullanıyorum ordan biliyorum
YigitXS dedi: Hocam mi 11 Lite alsaydınız daha iyiydi optimizasyon sıkıntısı var Redmi Note 10 Pro da. Genişletmek için tıkla... Xiaomi'nin tüm telefonlarında optimizasyon sorunu var. Yazılımı 5 para etmez kendim Mi 10T kullanıyorum ordan biliyorum