Selam, Daha öncelerinde Samsung cihazlara Custom recovery kurmasını göstermiştim. Şimdi sıra tüm telefonlarda :D Öncelikle buradan driveri yükleyelim: https://forum.xda-developers.com/t/official-tool-windows-adb-fastboot-and-drivers-15-seconds-adb-installer-v1-4-3.2588979/ Kurulumu basit hepsine...
PixelExperience for Redmi Note 10 [mojito/sunny] What is this? Pixel Experience is an AOSP based ROM, with Google apps included and all Pixel goodies (launcher, wallpapers, icons, fonts, bootanimation) Our mission is to offer the maximum...
Selam, Daha öncelerinde Samsung cihazlara Custom recovery kurmasını göstermiştim. Şimdi sıra tüm telefonlarda :D Öncelikle buradan driveri yükleyelim: https://forum.xda-developers.com/t/official-tool-windows-adb-fastboot-and-drivers-15-seconds-adb-installer-v1-4-3.2588979/ Kurulumu basit hepsine...
PixelExperience for Redmi Note 10 [mojito/sunny] What is this? Pixel Experience is an AOSP based ROM, with Google apps included and all Pixel goodies (launcher, wallpapers, icons, fonts, bootanimation) Our mission is to offer the maximum...
Hocam hafıza kartı var sorun değil ama ben şuan bir telefoncuya sordum direnç ile atılan IMEI rom sonrası gidermi diye ondan cevap bekliyorum.
Ama rom atmayı düşünüyorum sizin verdiğiniz rom hangisi ?
Hocam hafıza kartı var sorun değil ama ben şu an bir telefoncuya sordum direnç ile atılan IMEI ROM sonrası gider mi diye ondan cevap bekliyorum.
Ama ROM atmayı düşünüyorum sizin verdiğiniz ROM hangisi?
Hocam kaliteden kastınız nedir mesela artısı nedir bu rom un
Birde sürümü nedir hocam android olarak MIUI olarak yada yazilimsal olarak bilgi verirseniz
Hocam kaliteden kastınız nedir mesela artısı nedir bu ROM'un
Bir de sürümü nedir hocam Android olarak MIUI olarak ya da yazilimsal olarak bilgi verirseniz
Anladım çok sağolun hocam ama şuan Bilgi geldi direnç değişimi ile IMEI atılan cihaza rom atılınca IMEI gidiyormuş ve rom atmak için yine direncin değişmesi lazımmış.
Yinede çok teşekkür ederim Allah razı olsun hocam.
Anladım çok sağ olun hocam ama şu an Bilgi geldi direnç değişimi ile IMEI atılan cihaza ROM atılınca IMEI gidiyormuş ve ROM atmak için yine direncin değişmesi lazımmış.
Yine de çok teşekkür ederim Allah razı olsun hocam.